De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Lampentrends 2023

Laat de lampen maar shinen! Geef elk hoekje in je huis nog meer sfeer met een mooie lamp en gun jezelf een ware eyecatcher boven de eettafel. Verlichting is veel meer dan een lichtbron in huis, het is een stijlvol accessoire in je kamer die ook als hij uit staat de aandacht trekt. Laat je betoveren door de lampen van 2023 en vind de lampen die perfect passen bij je interieurstijl. We hebben de belangrijkste verlichtingtrends voor je verzameld, zodat jij en je huis alleen nog maar kunnen stralen!

Lampen trends 2023 staande lampStijlvolle vloerlampen
Staanders, vloerlampen of staande lampen. Geef het lampje een naam! Deze lampen zijn de sfeermakers in de hoek, maar ook naast de bank, naast je favoriete leesstoel of gewoon los in de ruimte. De donkere Woody vloerlamp matcht perfect bij een meer warm interieur van donkere bostinten en de witte vloerlamp Manu past het beste in een stijl van zachte en natuurlijke tinten. Wist je dat er een hele collectie van Woody lampen zijn? Zo kun je meerdere lampen toevoegen aan je huis voor eenheid en rust. Bekijk alle vloerlampen en vind jouw prachtstuk voor in huis.

Houten hangenblijvers
Wat mooi hangt moet je laten hangen! Lampen van natuurlijke materialen zijn tijdloos en gewoon stijlvol. Dus deze hangers blijven nog mooi even hangen in de nieuwste lampen- en woontrends. Houtachtige lampen, zoals de houten hanglamp Vieve, de rotan hanglamp Ruby en de webbing hanglamp Felix passen goed in elk interieur en door hun eenvoud zijn ze prachtig. Voor een zachte gloed zit je met deze hanglampen goed! Het sfeervolle licht wat ze geven is absoluut een pluspunt.


Ga je voor rotan lampen of kies je liever lampen van bamboe? Ontdek alle slanke, elegante, minimalistische en buitengewoon stijlvolle hanglampen. Echte hangenblijvers!

Verlichting is meer dan een lichtbron alleen. Het is een stijlvol accessoire dat eindeloos shinet, zelfs wanneer het uit staat. En hoe leuk is het als je jouw eigen lamp samenstelt. Ontdek het assortiment aan lampvoeten en toffe lampenkappen, en ga los! Start met een voet, kies een lampenkap en draai er de gewenste lichtbron in. In de woontrends van 2023 zie je duidelijk interieurstijlen met een eigen twist, dus daar past jouw eigen lampcreatie naast de bank perfect bij.

Natuurlijk zijn we ook nog andere hanglampen die ook in de schijnwerpers gezet moeten worden. Want de lieve groene hanglamp Liva is echt een lieverd aan het plafond, en met z'n tweetjes al helemaal. En wat vind je van de witte hanglamp Noah? De van katoen gemaakte witte Rowan hanglamp steelt de show als ze aangaat. Uit is ze ook wonderschoon!

 

Bron en meer info: https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/lampen-trends