Huis taxeren? Laat het aan onze taxateur over.

Je denkt eraan om je huis te verkopen, hebt een huis gekocht of wilt je huidige woning opnieuw laten taxeren om je huidige hypotheek te wijzigen. Wat de reden ook is, je wilt je huis laten taxeren. Vakmanschap is meesterschap. Dat geldt zeker voor de taxatie van jouw woning. Onze taxateurs voldoen aan alle eisen van de NWWI-taxatie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Hierdoor wordt ons taxatierapport door alle grote maatschappijen en banken geaccepteerd en gewaardeerd.

NWWI-taxaties in heel Twente

Een taxatierapport is verplicht wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek afsluit. De geldverstrekker (de bank) wil zekerheid omtrent de reële waarde van het huis waar je een financiering (hypotheek) voor vraagt. Daarbij is een onafhankelijk oordeel van een deskundige vereist. Deze deskundige is de taxateur. Bij een taxatie door de makelaar van Twente ontvang je een gevalideerd taxatierapport, welke door de taxateur wordt ingediend bij het NWWI.

Het doel van een taxatierapport is het verschaffen van belangrijke gegevens van uw eigen woning of van de woning die u heeft gekocht. Voordat banken en andere financiële instellingen een hypotheek verstrekken stellen ze meestal een taxatierapport verplicht. De geldverstrekker (de bank) wil zekerheid omtrent de reële waarde van het huis waar u een financiering (hypotheek) voor vraagt. Daarbij is een onafhankelijk oordeel van een deskundige vereist. Deze deskundige is de taxateur.