Wilt u een woning verhuren?

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken, want u doet zaken in een ingewikkelde markt met vaak wijzigende regelgeving. De makelaar van Twente is continue op de hoogte van de meest recente regelgeving omtrent de huurmarkt. Onze makelaar kan u antwoord geven op vragen als 'welke huurprijs kan ik vragen?' of 'waar moet ik rekening mee houden met het verhuren van mijn woning?' 

 
Onze werkwijze

Onze makelaar bespreekt met u de gang van zaken omtrent de verhuur van uw woning. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze makelaar is als geen ander op de hoogte van de markt en is in staat voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vast te stellen.             

Huurdersbestand

De makelaar van Twente beschikt over een database van zoekende klanten. Hierdoor bent u vrijwel zeker dat u op korte termijn een aantal potentiële huurders aangeleverd krijgt. Indien gewenst kunnen posters of raampresentaties worden ingezet. Er zijn nog meer mogelijkheden, zoals een vermelding op Funda. Een bezichtiging volgt. Uw woning wordt op een professionele manier aan de huurder getoond. U neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren en is er een wederzijdse acceptatie, dan is een makelaar onmisbaar voor de verder afwikkeling, zoals het opstellen van een huurovereenkomst, het regelen van een inspectie en de uiteindelijke overdracht tussen de eventueel 'oude' en 'nieuwe' huurder. 

 
Samenwerking

De makelaar van Twente werkt ook bij verhuurzaken eventueel samen met een klus & verhuisteam, een interieuradviseur en een badkamer- en keukenspeciaalzaak. Zo hebben we nog meer in handen om uw woning zo succesvol mogelijk te verhuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op met onze makelaar. 

     

Laatste nieuws