Friday Free: Sinterklaas decoratie

De Sint is weer in het land! Dit betekent Sint-en-Piet-stress, want probeer maar eens een geschikt cadeautje te vinden. En alsof dat nog niet genoeg is, zit je ook nog met de suprises en gedichten. Verder wil je je huis natuurlijk ook een beetje Sinterklaas-proof maken. Om je stress op dat gebied in ieder geval een beetje te verlichten, zetten wij vandaag de leukste Sinterklaas decoratie voor je op een rijtje.

De leukste Sinterklaas decoratie


1. Sint & Piet vlaggetjeslijn

Voor wie van knutselen houdt: deze leuke Sint & Piet vlaggetjeslijn. De vlaggetjeslijn is een ontwerp van Debbie en is hier gratis te downloaden.

Sint en Piet vlaggetjes

Sint en Piet vlaggetjes

2. Zie de maan schijnt door de bomen slinger

Vind je de Sint & Piet vlaggetjeslijn toch iets te veel gedoe? Dan is deze slinger van vanmariel.nl misschien meer iets voor jou. Met deze “zie de maan schijnt door de bomen slinger” maak je je woonkamer in een handomdraai sint-en-piet-proof.
Slinger zie de maan schijnt door de bomen
Slinger zie de maan schijnt door de bomen

3. Klembord Sinterklaas kapoentje

Nog zoiets leuks! Deze Sinterklaas printable van Leesign is gratis te downloaden en vind je hier. Klem de printable aan een klembord, leg er een paar pepernoten bij en klaar is kees (ook al blijven deze pepernoten waarschijnlijk niet zo lang liggen)! Heb je geen klembord? Geen nood! Je kunt de printable natuurlijk ook gewoon aan de muur plakken met bijvoorbeeld washitape.4. Sfeerlicht

Sfeervol en Sinterklaas-proof: deze sfeerlichtjes met Sint decoratie. Deze Sint decoratie is een knipvel die je zelf kunt printen via Printcandy. Vervolgens hoef je de printable alleen nog maar even op een waxinelichthouder te plakken. Voilá, een handmade Sinterklaas sfeerlicht!
Sfeerlicht Sinterklaas
Sfeerlicht Sinterklaas
 

 

Bron: https://www.deleukstewoondecoratie.nl/sinterklaas-decoratie/

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken