Nieuws

Friday Free: PVC of laminaat?

Friday Free: PVC of laminaat? Je wil een nieuwe vloer, die onderhoudsvriendlijk is en lang meegaat. Twijfel je tussen een laminaatvloer en een pvc vloer? In deze Friday Free leggen we aan de hand van een aantal materiaaleigenschappen uit wat de verschillen zijn tussen deze vloeren. Zo is PVC vaak iets duurder, maar deze vloer kan wel prima tegen water, en is zeer geschikt als je vloerverwarming hebt. Lees snel verder als je meer wil weten over kenmerken als prijs, onderhoud, geluidsoverlast en kwaliteit.

Friday Free: Behangen of schilderen

Friday Free: Behangen of schilderen Ga ja verhuizen of ben je toe aan een nieuwe impuls in jouw interieur? Dan kun je eens overwegen om je muren te verven of behangen. Beide wandafwerkingen hebben hun voor- en nadelen. In deze Friday Free gaan we in op de verschillen tussen behangen en schilderen.

Friday Free: De makelaar van Twente nu ook in Oldenzaal.

Friday Free: De makelaar van Twente nu ook in Oldenzaal. Breaking news! De makelaar van Twente heeft nu ook een vestiging in Oldenzaal. Wij adviseren al ruim 25 jaar bij de aan- en verkoop van woningen en kennen de woningmarkt als geen ander. Samen met RVO Assurantien kunnen we nu mooie totaaloplossingen bedenken voor o.a. starters. Deze maand hebben we weer een gave actie; de WAARDEWEKEN! De gehele maand september waarderen wij je woning GRATIS! Kom snel langs op ons kantoor in Oldenzaal, we zien je graag daar!