Nieuws

Friday Free: Shared wining

Friday Free: Shared wining BLIJF BINNEN. Het is binnenblijven geblazen. Tijd voor een goede vrij-mi-bo gewoon in je eigen woonkamer dus! Maak er wat moois van, dien nootjes op in je mooiste schaaltjes en schenk je drankjes in luxe glazen, zo maak je er nét dat beetje meer van. We geven je wat inspiratie in deze Friday Free. Hoewel we misschien niet omringd kunnen zijn door onze vrienden in reallife, kunnen we wel gebruik maken van alle technologieën van tegenwoordig. Tijd voor shared wining! Wie bel jij vanavond?

Friday Free: stay home tips

Friday Free: stay home tips STAY SAFE & STAY HOME. Woorden die jullie vast veel gehoord hebben de afgelopen week. Wow, mensen wat hebben we een bizarre week achter de rug.....ongekend, onstuimig en onzeker. De wereld staat op z'n kop sinds het Corona virus zich wereldwijd verspreidt. Waar en wanneer dit allemaal eindigt weet niemand. Een ding is zeker: je gaat de komende tijd veel thuis zijn. We geven een aantal tips om de komende weken thuis goed door te komen en er iets positiefs van te maken.

Friday Free: de leukste woonprogramma's

Friday Free: de leukste woonprogramma's Friyay! Althans, hopelijk so far so goed. Want het is vandaag vrijdag de 13e! Maar het is vandaag ook de Internationale Dag van de Slaap én Pyjamadag! Dus trek snel die pyjama aan en kijk je favoriete programma, waarna je vroeg je bed in kunt duiken. En aangezien je de komende tijd vast meer thuis zult zijn dan gebruikelijk, hebben we een aantal leuke woonprogramma's voor je op een rij gezet. Zo hoef je je niet te vervelen, en misschien heb je nu eindelijk tijd om dat ene muurtje te schilderen!