Nieuws

Friday Free: Badkamertrends

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Wij hebben de badkamertrends voor 2019 voor je op een rij gezet. Zo kan je inspiratie opdoen en badkamer ideeën bekijken want of je nu een kleine badkamer hebt of een grote badkamer wilt renoveren: deze sanitair trends zijn overal toe te passen. Lees dus snel verder om dé trends voor 2019 te ontdekken!

Friday Free: Sauna thuis

Veel mensen dromen van een eigen sauna thuis; heerlijk na een dag hard werken of gewoon lekker in het weekend. Ieder moment kun je in je eigen huis genieten van een fijne sauna en dat hoeft niet heel veel te kosten. Het leuke van de sauna zelf (laten) bouwen is dat je een sauna kunt ontwerpen die precies aan jouw wensen voldoet, die ingericht is zoals jij dat wil en lekker privé is. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Friday Free: Dakisolatie

Sneeuw op je dak is een ideale isolatiecheck. Koning Winter is de perfecte assistent bij de isolatie van je woning. Zo zie je bij oudere slecht geïsoleerde woningen dat de sneeuw op de daken vaak als snel verdwijnt. Ook voor nieuwbouwhuizen is sneeuw een handige check op warmteverlies door isolatiefouten. Lees verder om te leren hoe je je dakisolatie optimaliseert.