Nieuws

Friday Free: Interieuradvies

Ben je op zoek naar een interieur dat echt bij jou past, dan is een professioneel interieuradvies een goed idee. Een interieur-stylist komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt. Een interieuradviseur vertaalt jouw woonwensen naar een woning waar jij je altijd thuis voelt. Lees hier meer over de kosten en mogelijkheden van interieuradvies.

Friday Free: Morgen Open Huizen route!

Morgen, zaterdag 6 oktober, vindt de Open Huizen Route weer plaats. Van 11 tot 3 uur kun je dan zonder afspraak vele te koop staande huizen bekijken. Kijk snel op onze site om vooraf de leukste huizen te selecteren en je route plannen. Zo maak je er je eigen Open Huizen Route van!

Friday Free: We're back!

Friday Free is back! De Friday Free is terug van weggeweest! Deze laatste vrijdag van september starten we weer met een nieuwe reeks Friday Free items. Elke vrijdag zorgt de Makelaar van Twente dat je het weekend weer kunt ingaan met veel wooninspiratie en houden we je op de hoogte van de laatste interieur trends. De komende vrijdagen kijken we naar interieuradvies; wat houdt dit in, en waar let je op als je woonadvies wil? Lees snel wat we vandaag voor je hebben geselecteerd!

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken