Nieuws

Friday Free: Gietvloer

Friday Free: Gietvloer Op zoek naar een mooie strakke vloer die tegen en stootje kan? Een gietvloer is een onderhoudsvriendelijke en naadloze vloer die een trendy uitstraling geeft aan de ruimte. Door het gebruiksvriendelijke karakter en de slijtvastheid worden gietvloeren vaak toegepast in woonhuizen, bedrijfspanden, werkplaatsen en winkels. Een gietvloer wordt naadloos gelegd, is onderhoudsarm en heeft een levensduur van ruim 25 jaar. Lees snel meer over deze gave vloer!

Friday Free: Zonwerend glas

Friday Free: Zonwerend glas Voelt jouw woning in de zomer aan als een sauna? Zonwerend glas kan goede bescherming bieden tegen hitte in je woning en is ook relatief voordelig in aanschaf. Daarnaast is zonwerend glas niet zichtbaar en wordt het uitzicht niet geblokkeerd door zonwering of raambekleding. Dit kan je woning een strakke en moderne uitstraling geven. Zonwerend glas houdt de warmte tegen, maar laat nog wel daglicht naar binnen. Lees snel meer over de voor- en nadelen van zonwerend glas

Friday Free: Design Airco: de LG Artcool Stylist

Friday Free: Design Airco: de LG Artcool Stylist Als deze zomer net zo warm wordt als vorig jaar, gaat deze stijlvolle airco je blij maken! De LG Artcool Stylist is met zijn unieke design een echte eyecatcher. Uniek design gecombineerd met speciale LED lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in jouw kamer. De airconditioner wordt geleverd met een innovatieve afstandsbediening wat de bediening nog makkelijker maakt. Lees snel meer over deze stijlvolle airco!