Nieuws

Friday Free: Sfeervolle paastafel

Friday Free: Sfeervolle paastafel Het is bijna Pasen en daar hoort een paasontbijt of – brunch bij. Met goed gezelschap natuurlijk! Een mooi moment om de tafel sfeervol te dekken met je mooiste servies. Wij geven je alvast wat ideeën die net even anders zijn.

Friday Free: Klussers gezocht!

Friday Free: Klussers gezocht! Help, ik ben/ken geen klusser! Je kent het wel: je huis is nooit af en er is altijd wel een klus die gedaan moet worden. Of je nu aan het bouwen, verbouwen of renoveren bent, of nog steeds dat ene muurtje wil laten behangen. Die klus ligt er al jaren maar ja, druk, druk druk, dus je komt er niet aan toe, en overigens ben je ook niet echt een klusser. Gelukkig zijn er vakmensen die je voor dit soort klussen kunt inhuren. We hebben een aantal sites voor je geselecteerd.

Friday Free: Onze score op Funda: 9,3!

We staan altijd klaar voor onze klanten, en gaan voor optimaal resultaat bij de verkoop of aankoop van uw woning. Onze klanten waardeerden onze dienst op Huizensite Funda met een gemiddelde score van 9,3! We zijn erg blij met en trots op deze score; dank voor deze mooie beoordeling! Wilt u ons ook inschakelen voor de verkoop of aankoop van een huis? Lees meer over onze werkwijze, en neem snel contact met ons op, we helpen u graag!