De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: De mooiste hangstoelen

Zoek je nog een mooi moederdag cadeau? In deze prachtige hangstoelen kun je heerlijk ontspannen! We hebben de mooiste hangstoelen voor je geselecteerd; exemplaren dit niet alleen heerlijk zitten (of liggen), maar meteen voor een gave uitstraling zorgen in je interieur. De meesten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken - zo kun je het hele jaar door genieten van jouw stoel! Kijk snel verder - welke vind jij het mooist?

 

 

Peacock Indoor/Outdoor Hanging Chair - Anthropologie - $598.0


Een mooie stoel met uitsnijdingen van pauwenveren. Het kost wat, maar het oog wil ook wat, en hiermee heb je ook een echt bijzondere hangstoel, een echte aanwinst in je interieur!. 

 

 

 Woven Hanging Chair - Anthrolpologie 

Simpel en heel elegant. Met een schapenvachtje erin staat het mooi in elk interieur. 

 

 

Knotted Melati Hanging Chai  - Anthrolpologie $698.00 


Dit vinden wij toch wel echt het mooiste en eleganste exemplaar. Wel alleen voor binnengebruik, maar daar mag je dan in deze prachtige hangstoel optimaal in genieten. Echt een plaatje toch?!

melati

 

Hangstoel Melati van Anthropologie

Wij vinden deze hangstoel Melati van Anthropologie ook zo mooi. Prachtige kleuren en mooi materiaal.  

 

HKliving Ronde Bohemian Hangstoel

 

 

 HKliving Ronde Bohemian Hangstoel

HKliving Ronde Bohemian Hangstoel € 495,-


Dat een stoel niet altijd op de grond hoeft te staan, bewijst deze HKliving hangstoel. Dit geweldige en indrukwekkende meubel hang je namelijk op aan het plafond! De ronde vorm zorgt voor ultiem comfort. Combineer hem met kussens of een plaid. Deze mooie hangstoel van het gave Nederlandse merk HK living.zorgt meteen voor een gave uitstraling van je interieur, en geeft ook een ruimtelijke effect door zijn rondingen! De rotan hangstoel is hand gevlochten in bohemain stijl. Deze hangstoel is gemaakt van rotan en wordt geleverd met een ophang veer en een ketting van 120cm. Het maximale draaggewicht van deze rotan hangstoel is 100kg. Deze ronde stoel heeft afmetingen van 63x104x104cm. 

 

Fauteuil Olive | Scandinavische woonkamers, Slaapkamer interieuren ...

 

Hangstoel FAUTEUIL OLIVE - Goossens - €239 - nu voor  €189,-

Je hebt geen olijfgaard nodig om je in zuidelijke sferen te wanen wanneer je in deze mooie hangstoel zit. Hang ‘m in de zomer op een zonnige plek in de tuin en geniet van alle zonnestralen. Als het buiten weer kouder wordt, hang je de stoel eenvoudig aan het plafond!

 

Cocoon bubble chair: I want it, I want it! (met afbeeldingen ...

 

Bubble chair wit €799,-

De “Bubble chair” is geinspireerd op een ontwerp van Eero Aarnio. Deze retro stoel is nog steeds erg populair en wordt veel gebruikt in films en reclames. Deze design stoel is gemaakt van het duurzame acryl en is daarom onverwoestbaar. De buitenkant is afgewerkt met een chromen lijst. Van de binnenkant is deze design stoel voorzien van heerlijk zachte kussens. Het geheel wordt compleet met haak en een roestvrij stalen ketting van 1,5 meter geleverd.

 

 Hangstoel Eénpersoons 'Swing Lounger' Creme

 

Amazonas Hangstoel Eénpersoons 'Swing Lounger' Creme (Wit / Ecru)  €539,-


De Swing Lounger combineert maximaal hangcomfort met een modern en stijlvol ontwerp en is hiermee een eyecatcher in ieder huis. Het elegant gebogen frame is gevormd naar het lichaam zodat u comfortabel kunt leunen, ontspannen en genieten. De Swing Lounger is het product van nauwgezet vakmanschap en is gemaakt van weerbestendig behandeld naaldhout. Met hoogwaardige gelamineerde lijmen maakt het frame bijzonder stabiel en veilig. 
 

 

Amazonas Hangstoel Globo Royal Natura 

Amazonas Hangstoel Globo Royal Natura € 625,

Voor diegenen die graag wat meer ruimte hebben, of die het zichzelf graag comfortabel maken met hun geliefde, is er de 'Globo Royal' natura. De houten Globo hangstoel in XXL formaat! 

Geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Meerdere lagen weerbestendig vurenhout zorgen voor maximale stabiliteit en veiligheid. En net als zijn kleine broertje de Globo is de Globo Royal uitgerust met een zacht kussen in XXL formaat om van deze hangstoel echt een koninklijke ervaring te maken. 
 

 

 

Egg Hangstoel Hangover zwart

Egg Hangstoel Hangover wit 

 

Egg Hangstoel Hangover € 219,95 nu voor € 199,95

Deze moderne hangstoel heeft een mooie ronde vorm. Hierdoor kan deze hangstoel voor zowel werk als voor ontspanning gebruikt worden. Het frame van de stoel is gemaakt van metaal, de stoel zelf is gemaakt van wicker met metalen ondersteuningen.Door de diepte van het Egg gedeelte kan je zowel normaal als met je benen opgetrokken in deze stoel zitten. Je kan hier eventueel zelfs met een kind in zitten terwijl je samen een voorleesboekje bekijkt! De hangstoel is in diverse hoogtes te verstellen, hierdoor kan deze voor vrijwel iedereen op de gewenste hoogte geplaatst worden! De hangstoel wordt geleverd inclusief kussen. Hierdoor kun je zelf bepalen op welke manier je in de stoel wil zitten. 

 

 Hangstoel Cosy Staal Wit - svenlars

 


HANGSTOEL COSY STAAL NATUREL - SVENLARS  van €389 nu voor  €439 

Deze prachtige hangstoel is van staal en dat maakt deze stoel ijzersterk. Absolute must-have voor de zwoele zomer avonden! Wij zijn er verlieft op, jij ook?!
 

 

SenS-Line Mona Relax Hangstoel

 

SenS-Line Mona Relax Hangstoel € 299,-


Met de Mona Relax hangstoel van SenS-Line haal je een vleugje design in huis. Het unieke hangsysteem, de speelse combinatie van staal en wicker: van deze stoel geniet je in alle opzichten. Zeer geschikt voor buiten, maar ook erg leuk voor binnen! 

 



 

 

 

 

Intratuin dubbelzitstoel Eva in standaard € 444.- nu voor € 369.-

 

Een paradijselijke hangplek om heerlijk in te relaxen. Deze fijne hangstoel is extra breed zodat je er gemakkelijk saampjes in kunt chillen, of je houdt hem lekker voor jezelf… Ook niet verkeerd! De 2-zits hangstoel heeft een gecoat metalen frame welke is voorzien van grijze kunststof draden met een rattan uitstraling. Rattan is vergelijkbaar met wicker dat ook wel bekend staat om zijn lange levensduur. 

Intratuin 2-zits hangstoel Eva is gemaakt van gecoat metaal met kunststof, afmetingen 135 x 74 x 126 cm. Dubbelzitstoel Eva is inclusief kussens en standaard. Maximale draagcapaciteit: 240 kg.

 

Hangstoel Joya wicker zwart

 

Hangstoel Joya wicker zwart  - Karwei - € 279.00. nu voor € 209.25

De Hangstoel Joya wicker zwart is een moderne hangstoel voor in jouw tuin. De hangstoel is gemaakt van kunststof wicker. Het frame is gemaakt van staal. Met de zonnestralen op je huid kun je volledig ontspannen in deze stoel. Onder het genot van een boek, glas wijn of even helemaal niets. De hangstoel hang je eenvoudig op aan de haak. Bovendien krijg je de kussens erbij geleverd. Maximale hanggewicht is 110 kg.