De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: VT Wonen & Design Beurs

Nog geen plannen dit weekend, geen zin in regen, maar wel in veel wooninspiratie? Dan kun je nog tot en met zondag naar de VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam. Vanaf oktober introduceren de woonmerken hun nieuwe collecties. Deze beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vindt in 2017 plaats van 3 t/m 8 oktober.

vt wonen&design beurs 

VT Wonen & Design Beurs
De Woonbeurs bestaat sinds begin jaren negentig en is uitgegroeid tot de grootste beurs van Nederland op het gebied van wonen. Je vindt er alles voor in en rondom huis en op het gebied van bijvoorbeeld meubels, verlichting, slapen, vloeren, muren, decoratie, enzovoorts. Tegenwoordig heeft het evenement de naam VT Wonen & Design Beurs. De VT Wonen & Design Beurs richt zich niet alleen op de inrichting van huizen, maar je treft er ook veel standhouders die de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van bijvoorbeeld verbouwen. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, lezingen volgen of zelfs meubels en inrichting kopen. Elk jaar bezoeken circa 90.000 mensen de VT Wonen & Design Beurs.

Op www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/ en Instagram, Facebook en Twitter vind je het hele jaar door heel veel wooninformatie.

De Woonbeurswebwinkel
De producten en huishoudelijke artikelen die op de Woonbeurs stonden worden ook online verkocht via een gezamenlijke webwinkel. Elke exposant van de VT Wonen & Design Beurs mag zijn of haar producten online aanbieden. Bij dubbele producten heeft de koper de keuze bij welke exposant hij of zij de producten wilt kopen. De webwinkel is ingedeeld in de categorieën slapen, (ver)bouwen, lampen, woonaccessoires, meubels, muren, vloeren, buiten en merken. De producten worden uiteraard thuisbezorgd. De verzendkosten zijn variabel per product. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten getoond. Voor vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met de webwinkel via het telefoonnummer 033-7544100 of via het e-mailadres klantenservice@vtwonenendesignshop.nl.