De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

FridayFree: de veranda als uitbreiding van je woning

Geniet nog langer van het buitenleven met een veranda

Een veranda past in elke tuin

Een zwoele zomeravond, maar helaas met een paar spatjes regen. Of een prachtig zonnige zomerdag maar geen schaduwplek in de tuin. Voor sommigen misschien en reden om dan maar binnen te blijven. Maar met een veranda in de tuin heb je zoveel meer mogelijkheden! Droog zitten als het regent buiten en koel in de schaduw als de zon te heet is. En…een veranda is zeker niet alleen voor tuinen van villa’s of landhuizen maar past in elke tuin!

Met een veranda breidt je eigenlijk je woning een stukje uit in de tuin. Je zit buiten maar toch beschut. Hierdoor kun je veel sneller buiten zitten en ben je minder afhankelijk van het weer. Met een kacheltje erbij kun je zelfs in de winter genieten van de frisse lucht. Een veranda is op maat te maken en kan van verschillende materialen (hout, aluminium, met of zonder glazen wanden) vervaardigd worden waardoor het altijd perfect bij jouw eigen tuin past.

Een veranda is doordat hij in de tuin staat al heel snel gezellig. Wat mooie loungebanken of een robuuste tafel van steigerhout, opgefleurd met kussens en accessoires en natuurlijk bloemen uit eigen tuin en je veranda is net zo comfortabel als je eigen woonkamer. Helemaal leuk wordt het als je er een buitenkeuken in plaatst: de ultieme vervulling van het buitenleven. Met een veranda geniet je pas echt optimaal van je tuin!