De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: raamdecoratietrends 2023

Welke gordijnen, shutters, jaloezieën of andere raamdecoratie je ook kiest voor in je huis, met de nieuwste raamdecoratietrends van 2023 kun je je lol op. We hebben alle trends voor dit jaar speciaal voor jou op een rij gezet. Ontdek de mooiste stoffen - zoals stoffen gerecycled uit oude jeans en plastic flessen - de stijlvolle jaloezieën van hout in verschillende kleuren en toffe rolgordijnen. Lees snel verder voor de raamdecoratie trends van 2023!

Inbetween gordijnen - tot 40% goedkoper! | Mijnraamdecoratie.nl 

 

Gordijnstoffen van gerecyclede flessen
Vind je duurzaamheid belangrijk bij de keuze voor een product? Dan word je, net als wij, erg vrolijk van onze duurzame gordijnstoffen op maat. Deze gordijnstoffen zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen, zoals oude jeans en PET-flessen. Van een fles naar een duurzame stof. Laat je inspireren door deze ‘nieuwe’ gordijnstoffen en ga dit jaar voor duurzaam en groen!
Elke ruimte in je huis verdient goede raamdecoratie, want het geeft niet alleen een gezellige sfeer en een goede akoestiek, raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. Dat is fijn voor de portemonnee in de wintermaanden! En pottenkijkers houden ze ook buiten.

 Raamdecoratie trends 2023In between gordijnen in natuurlijke tinten
Kies voor stijlvolle in between gordijnen. Deze lichtdoorlatende gordijnen geven jou de privacy die je verdient, en ze houden de ruimte in huis toch lekker licht en fris. Deze raamdecoratietrend is en blijft gelukkig nog even bij ons. In between gordijnen zijn ideaal om zonlicht enigszins af te remmen, en gecombineerd met plisségordijnen zijn ze helemaal af! Overdag houd je de nieuwsgierige voorbijgangers fijn buiten en in de avonden krijg je direct een behaaglijke sfeer als je de gordijnen dichttrekt.

 

Raamdecoratie trend: natuurlijke materialen en kleuren
De combinatie van dunne gordijnen met stijlvolle jaloezieën zie je al een tijdje terugkomen in de raamdecoratietrends. Begrijpen we heel goed, want je hebt het beste van twee werelden. En wil je liever beiden in één? Dan zijn vouwgordijnen de oplossing, en heb je beide werelden in één! Wat je ook kiest dit jaar - vouwgordijnen in naturel tinten, houten jaloezieën of bamboe rolgordijnen - wij hebben het voor je. Kant-en-klaar of op maat. Ontdek ons brede assortiment raamdecoratie!

Recyclede gordijnen raamdecoratie trends 2023
Haal de natuurkleuren naar binnen
Met de raamdecoratie trends van 2023 halen we de natuur naar binnen. We houden van de bossen met al haar bomen en struiken in mooie groentinten. Ook de zachtheid van zandtinten geeft ons een gevoel van rust en sereniteit. Maak van je huis ook jouw warme bos met zand, en voel de kalmte van de kleuren uit de natuur. Gordijnen in groentinten, naturel jaloezieën en beige rolgordijnen, ontdek de laatste trends voor raamdecoratie en kiezen maar! 

 

Bron en meer info: https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/raamdecoratie-trends