De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: 3 inspirerende interieur apps voor je tablet

In de winter besteden we veel tijd binnenshuis, de perfecte tijd dus om nieuwe inspiratie op te doen voor je interieur. Of je nu een meubel wilt vervangen, gaat verhuizen, een nieuw accessoire zoekt, je woonkamer opnieuw wilt inrichten of iets wilt verbouwen, je tablet is je partner in crime. Inspiratie doe je op via deze apps voor je tablet en smartphone.

1. Houzz Interior Design Ideas

CNN heeft deze app 'de Wikipedia onder de design apps' genoemd. Maak je eigen virtuele privé ideeënboek aan en deel dat wat je wilt met vrienden, gezinsleden of familie. Voeg artikelen, foto's, tips en do it yourself tutorials toe vanuit deze app. Ook kun je advies vragen aan de andere leden van deze Houzz community.

 

2. Dream Home

Een woonportaal van de laatste interieurtrends en een gallery met heel veel afbeeldingen en inspiratie. Zoek op de betreffende ruimte zoals keuken of slaapkamer, of zoek op specifieke onderwerpen als trappen of haarden. Dagelijks nieuwe beelden die je kunt delen of opslaan als favoriet.


3. Vogue Living

De Australische Vogue Living is één van de meest inspirerende woonmagazines ter wereld. Niet alleen vol wooninspiratie en trends, maar ook wordt er veel kunst, cultuur en architectuur belicht. Binnenkijken bij inspirerende creatievellingen en mooie reisfoto's. Binnen de app kun je issues van Vogue Living aankopen.Bron: 

http://www.samsung.com/nl/discover/home/de-8-meest-inspirerende-interieur-apps-voor-je-tablet/