De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

FridayFree: woontrends 2017

Wij brengen je aankomende weken op de hoogte van de woontrends van 2017. We zullen je drie FridayFree's lang verschillende woontrends laten zien. Hoe kun je dit vertalen in je eigen huis? Lees onze eerste trend alvast nu: Ibizastyle

Feestelijke kleuren, stoffen en texturen zijn goed terug te zien in deze trend. Eigenlijk het een mix tussen kunst en design. Een kunstzinnig interieur inspireert elke dag. Het is een kleurrijk, botanische trend waarmee nieuwe spullen zich vermengen met antieke vondsten en de grens tussen bijzonder design en kunst.
Een heftige en durvende trend is dit zeker wel. Het is iets heel anders en is niet in iedere huiskamer te zien. Licht is leidend in het huis en daar zijn planten in een woonkamer maar wat blij mee. Kies voor groene planten met groot blad die mooi in de hoogte groeien en zorgen voor een natuurlijke filtering van het licht.
Wat zeker een must is, is een Perzisch tapijt met bloem –en bladvormen, heldere kleuren en decoratieve randen. Zorg voor een vrolijke kleur op de muur en gebruik kussens met een patroon.