De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: de Energy Party!

Iedereen weet nu wel dat het verstandig is de woning te verduurzamen. Wil je op een gezellige manier samen met de je buren je energieverbruik flink verminderen? De beste tips krijg je vaak op een feestje, dus hup, op naar de Energy Party! Dat kost je niks en de meeste deelnemers aan zo’n party behalen grote besparingen. Lees snel hoe dit werkt en hoe je je kunt aanmelden.

Leuk, themafeestjes. Al luidt de uitnodiging dit keer: met mensen uit je eigen wijk besparingstips uitwisselen over dubbel glas, zonnepanelen of radiatorventilatoren. Radiatorventilatoren? Komen we zo op. Eerst de jaarafrekening vinden. Want naar een Energy Party hoef je heus niet verkleed te gaan als een windmolen. Maar je moet wél je energienota meenemen. 

Lees het artikel over de EnergyParty op Tubantia.nl  

 EnergyParty locatie Den Haag Ede Leidschendam-Voorburg

Zo verloopt de avond 
Een EnergyParty is een informele avond over energiebesparing, met zo’n acht buren en vrienden bij een vrijwillige gastheer of gastvrouw thuis. De gasten bekijken samen hun energieverbruik én bespaarmogelijkheden aan de hand van speciale kaarten. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond.
De gespreksleider heeft informatie over een speciaal lokaal aanbod voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepalen, en over lokale subsidies en financieringsmogelijkheden. Iedereen gaat met een concreet en persoonlijk plan naar huis. Naderhand is de gespreksleider beschikbaar voor vragen. Niemand is tot iets verplicht.

Wil je een Energy Party bij jouw thuis? Meldt je aan op www.energyparty.nl