De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Airtex behang

Geen zin in het behangen van diverse stroken of mogelijke naden die je te zien krijgt? Dan is Airtex behang de perfecte oplossing. Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt. Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating dat een matte lichte structuur heeft. Het materiaal beschikt over een grote kleurkracht, waardoor je print echt van de muur afspettert.

Airtex behang voor een naadloze wandbekleding!

Wat is Airtex precies? Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating dat een matte lichte structuur heeft, wat de muur een bijzondere uitstraling geeft. De achterkant van Airtex is licht grijs, waardoor het kleurverschil op de muur minder zichtbaar is. Het wordt geprint op 350 gr/m2 fotobehang dus het is een mooi stevig behang. Het materiaal is verder makkelijk, eenvoudig en naadloos aan te brengen doordat het behang uit één stuk geprint wordt. Geen problemen meer met overgangen in afbeeldingen, patronen etc. Daarnaast is het een materiaal dat niet scheurt, niet kreukt, krasvast en brandvertragend werkt en waterafstotend is. Bovendien is het makkelijk schoon te maken dus ook ideaal om in de keuken te gebruiken. En mocht je het behang willen hergebruiken, dan kan dat heel makkelijk, omdat een print op Airtex eenvoudig in zijn geheel te verwijderen is en dus herbruikbaar is. De voordelen op een rijtje

  • Naadloos behang uit één stuk
  • 350gr./m² airtex doek
  • Waterafstotend
  • Brandvertragend B1 / M1
  • UV-licht bestendig
  • Makkelijke montage
  • Scheurt en kreukt niet en krasvast

Airtex behang aanbrengen
Je plakt Airtex behang net als gewoon fotobehang makkelijk aan op de muur met een behanglijm. De bestelling wordt zonder lijm geleverd, maar lijm die geschikt is voor Airtex is o.a onze kant en klare Teco Dec professionele behanglijm. Het handige is dat je de muur met lijm insmeert en het behang er dan in zijn geheel tegenaan plakt. Je rolt het behang af van links naar rechts waarbij je links bovenin begint en rustig de print verder afrolt. Zolang de lijm nog nat is, kan je het behang nog makkelijk verschuiven of loshalen. Als de print eenmaal goed is geplaatst kan je deze met een spatel aanduwen en hierbij werk je van boven naar beneden en het midden naar buiten toe. Eventueel overtollige materiaal snijd je af en de randen dus je nog eens extra aan met een spatel. Mocht er per ongeluk lijmresten op de print komen, dan kun je die makkelijk verwijderen met schoon water om daarna het oppervlakte na te drogen.

Thuis of zakelijk gebruik met Airtex
Wandbekleding in Airtex is speciaal bedoeld om binnen te gebruiken en is niet alleen zeer geschikt om thuis de muur een nieuwe look te geven, maar is ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Doordat het materiaal krasvast is, schoon te maken is en brandvertragend werkt, kan het heel goed in zakelijke ruimtes geplakt worden. En voor de afbeelding is er een veelheid aan foto´s mogelijk op Airtex.

Bron, meer informatie en collecties op https://www.muurmode.nl/airtex