De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Landgoedfair 2017

Deze zomer kun je weer inspiratie opdoen op het gebied van wonen en het buitenleven op de Landgoedfair 2017. Van 16 t/m 20 augustus 2017 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt deze jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires.

Nieuw dit jaar is het foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair. U kunt mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt,  of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 19 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’.

Op vrijdag 18 augustus vindt de Seasons jamwedstrijd plaats en op zondag 21 augustus een spannende barbecue challenge. Doe mee en geniet samen van een heerlijke dag op landgoed Mariënwaerdt!

 Foodtrucks

https://www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/