Friday Free: de mooiste thuiswerkplekken

De zomervakantie loopt helaas alweer teneinde, tijd om weer te focussen op het werk. Nog steeds werken veel mensen vanuit huis. Achter de bank, in de slaapkamer, aan de keukentafel. Er zijn tal van plekken te vinden waar je thuis kantoor kunt houden. En met de juiste items en organizers ziet je home office er ook ná werktijd opgeruimd en stijlvol uit. Bekijk hier 5x de mooiste thuiswerkplekken.

vtwonen 04-2021 | fauteuil aan bureau voor thuiswerken Werkplek met allure
Bureau en bank blenden mooi samen dankzij maatwerk en een eenduidig kleurpalet. Zo maak je voor jezelf een plek met de allure van een Oval Office en de looks van een eigentijds interieur. Uiteraard is het zaak sommige klussen over het weekend heen te tillen.

 

vtwonen 04-2021 | ovalen bureau met webbing stoelen 

 Rondje van de zaak
De gezelligste plek in huis is zonder meer de eettafel, want daar kunnen meerdere noeste arbeiders tegelijk aanschuiven. Met comfortabele stoelen en items in rustige lichte tinten verandert de kantoortuin in een huiselijk paradijs.

 

vtwonen 04-2021 | zwart bureau in donkere kamer

Schiereiland in de keuken
Als je dan toch in de buurt van het aanrecht neerstrijkt, is het wel zo fijn als je een soort privéplek voor jezelf opeist. Dat kan bijvoorbeeld door een nis te maken waar precies een werktafel in past. Zo zit je lekker beschut en afgesloten op je eigen schiereiland

 

vtwonen 04-2021 | lichte kleuren in de slaapkamer met bureau

Aan je hoofdbord
Werkgeluk zit in een klein hoekje, en soms zit dat hoekje zelfs vlak naast je hoofdkussen. Door het bureau te verbinden aan het hoofdbord van je bed wordt het één geheel, en dat werkt ruimtelijk en rustgevend. Kantoor en nachtrust versterken elkaar hier.

 

vtwonen 04-2021 | ingebouwde bureau in vakkenkast met thuiswerkplek 

Zorg voor opbergruimte
Zeker als je een bureau zonder laatjes hebt, ben je gebaat bij mooie opbergers en handige tools voor allerhande schrijfwerk

Kantoor op maat
Misschien heb je – ooit – de ruimte om een compleet eigen werkkamer aan te leggen. Bijvoorbeeld eentje met een royaal ingebouwd werkblad, dat doorloopt in een vakkenkast vol bergruimte. Door het strakke stucwerk en de zachte zandtint voelt het helemaal zen. 

Bron: https://www.vtwonen.nl/inspiratie/styling/home-office-styling-5x-de-mooiste-thuiswerkplekken/https://www.vtwonen.nl/inspiratie/styling/home-office-styling-5x-de-mooiste-thuiswerkplekken/