De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Hangstoel

Een hangstoel is het helemaal. Je hebt hangstoelen aan een poot, maar je kunt ze ook aan je plafond hangen. In zo’n hangende stoel kom je helemaal tot rust.

Hangstoelen
Er zijn veel soorten hangstoelen. Mooi is bijvoorbeeld een gevlochten hangstoel voor en natuurlijke uitstraling, die is ook leuk voor in de tuin. Een hangende stoel kopen? Kijk dan eens bij Myhomeshopping.nl, daar heb je een groot assortiment aan hangstoelen! Erg mooi is bijvoorbeeld de witte hangstoel van HKliving.

Styling
Op de foto zie je een comfortabele hangstoel. De groene stoel is extra comfortabel gemaakt met een flinke dot kussens.Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar, inclusief ronde kussens, bij Sukha. Op de grond staat een rood hart op gebruikt oud zeildoek van Ali Lamu, ook te koop bij Sukha. Groepeer je planten, dan geef je het levende groen extra zeggingskracht. Dat kan natuurlijk op een tafel of een kastje, maar ook op een minder voor de hand liggende plek: zet je planten bij elkaar op een dienblad. Het resultaat is nonchalant en ongedwongen. Nog meer inspiratie vind je op vtwonen.

Gevlochten hangstoel
Helaas niet meer verkrijgbaar, maar oh zo mooi is de gevlochten hangstoel van Villa Collection. Het vlechtwerk is van licht, duurzaam, solide rotan dat goed tegen de regen kan.

Hangstoel ophangen
Heb je mooie stevige balken in je kamer, die wel wat kunnen hebben/dragen? Hang dan een mooie stoel op. Hier is gekozen voor een ijzeren exemplaar van Sukha (verkrijgbaar in meerdere kleuren). Door er verschillende kussens in te leggen, is de stoel omgetoverd tot relaxstoel. Schommel wat heen en weer terwijl je ondertussen geniet van een fijn magazine of een goed boek.

Bron: vtwonen april 2012 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Esther Jostmeijer

 

 

hangstoel

https://www.vtwonen.nl/inspiratie/woonkamer/hangstoel/