De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Mini pool

Mini pools of plunge pools veroveren de wereld en hebben veel voordelen ten opzichte van een groot zwembad of een jacuzzi. Bij zwembaden die kleiner zijn dan 25 meter valt het zwemgenot tegen terwijl de kosten erg hoog zijn. Daarnaast mis je bij een groot bad een plek waar je heerlijk kunt relaxen terwijl bij een jacuzzi dan weer het zwem- en dobbergenot ontbreekt. Daarom zijn mini pools dé oplossing. Met een jetstream of een zwemelastiek kun je daarin ook echt zwemmen. Lees snel verder!


Wist je dat meer 60% van de kopers van een Blaauw mini pool in het verleden eigenaar was van een bad groter dan 500×250 cm?

BLAAUW mini pools

Een klein zwembad zonder gedoe maar wel mooi en met de luxe uitstraling van een groot zwembad. Dat is waar we zelf naar op zoek waren toen we de BLAAUW mini pools ontwikkelden. De missie van Blaauw is om een echt betaalbaar zwembad te creëren met het laagste energieverbruik waarin u echt kunt zwemmen én heerlijk kunt relaxen. Doordat de mini pool volledig geïsoleerd is, houdt deze de warmte veel langer vast dan een bad dat uit een mal komt. En met het door ons zelf ontwikkelde isolatiedek is het warmteverlies echt minimaal. BLAAUW is expert op het gebied van mini pools. Dutch design, ruim 60 jaar ervaring in polyester en van de hoogste kwaliteit. Al onze mini pools worden in Nederland met de hand gemaakt door de beste specialisten in hun vakgebied en kunnen individueel worden aangepast aan uw wensen. We hebben een uniek “plug & play” concept ontwikkeld: een BLAAUW is geplaatst en geïnstalleerd binnen 1 dag! Daarnaast houden we de prijs betaalbaar waardoor een BLAAUW mini pool voor velen bereikbaar is. 

Verwarmbaar tot 38 graden

  • De Blaauw mini pool is nog extra uniek omdat de temperatuur van het water tot 38 graden verwarmd kan worden wat in een andere baden niet kan in verband met de garantievoorwaarden.

Kwaliteit

  • Eigen fabriek in Nederland met meer dan 60 jaar ervaring in polyester.
  • Uitsluitend componenten van A-kwaliteit.
  • De 15 cm isolatie rondom in combinatie met een thermo afdekking zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Gemak

  • Binnen 1 dag kinderlijk eenvoudig zelf geplaatst en geïnstalleerd. Het gehele jaar door!
  • Simpel te herplaatsen of mee te verhuizen.
  • Ingraven is niet per se nodig.
  • Alle verkrijgbare accessoires en opties zijn volledig afgestemd op de BLAAUW mini pool.

Custom

  • Maatwerk is mogelijk. Maar… het blijft een mini pool.

 

 

 

Bron en meer info: https://www.blaauwminipools.nl