De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Slaapkamertrends

Je slaapkamer moet de plek in huis zijn waar jij je kunt terugtrekken en heerlijk kunt uitrusten. Ook de slaapkamer is een ruimte waar je trots op bent en welke met stijl ingericht mag worden. Lees hier meer over de slaapkamertrends van 2017.

Creëer rust met kleur
Een van dé trends van 2017 voor je slaapkamer is dat je deze rustig weet te houden. Dit moet de plek in huis zijn waar jij je kunt terugtrekken en heerlijk kunt uitrusten. Ook de slaapkamer is een ruimte waar je trots op bent en welke met stijl ingericht mag worden in 2017. Zorg daarom dat je gebruik maakt van één kleur en gebruik van deze kleur verschillende kleurtinten. Let op dat wit vaak wel als basis kleur gebruikt wordt, om de ruimte rustig te houden.
 
Gebruik natuurlijke materialen en elementen
De slaapkamer krijgt meer rust wanneer je gebruik maakt van natuurlijke kleuren, materialen en elementen. Kies bijvoorbeeld voor een houten vloer, of maak gebruik van rieten of houten accessoires in je slaapkamer. Een ander idee is om je bed tegen een houten muur aan te zetten. Dit staat prachtig warm wanneer je kiest voor een wit of grijs dekbedovertrek.
 
Maak je slaapkamer warm met een vloerkleed
Het vloerkleed is weer terug van weggeweest in 2017. En dan heb ik het niet enkel over de schapenvachtjes, maar ook over de echte hoogpolige vloerkleden. Je maakt je slaapkamer helemaal af wanneer je een mooi vloerkleed onder je bed legt. Naast dat het prachtig staat, is het ook nog eens heerlijk warm aan je voeten wanneer je uit bed stapt!
 
http://www.woontrendz.nl/dit-zijn-de-slaapkamer-trends-van-2017/  
 
Slaapkamertrends 2017