De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Webwarenhuis fonQ

Ben je net verhuisd, of gewoon toe aan nieuwe woonaccessoires? Bij fonQ ben je aan het juiste adres voor de finishing touch van je interieur. Met een aantal nieuwe items, zoals nieuwe eetkamerstoelen, een mooi vloerkleed en bijpassende woonaccessoires, kun je echt het verschil maken!

Het webwarenhuis fonQ heeft naast de Thuiswinkel Award ‘beste webshop wonen en tuin’ ook de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 in de wacht gesleept, en is verkozen tot beste webshop in de categorie wonen. Vorig jaar kwam het warenhuis hier als winnaar uit de bus in de categorie warenhuis. 

In de afgelopen jaren heeft fonQ haar woonassortiment flink uitgebreid. Zo verkoopt de webshop nu ook grote meubelen, zoals banken en bedden. Daarnaast ligt steeds meer focus op het toevoegen van woonaccessoires. Bij fonQ ben je aan het juiste adres voor de finishing touch van je interieur. Met een aantal nieuwe items, zoals nieuwe eetkamerstoelen, een mooi vloerkleed en bijpassende woonaccessoires, kun je echt het verschil maken.

Kijk op https://www.fonq.nl voor de collectie.

 


Bron : http://www.emerce.nl/wire/fonq-wint-tweede-award-wonen