Links

Verhuiskaart maken

Gaat u verhuizen en wilt u met een originele verhuiskaart uw familie, vrienden of kennissen verrassen? Maak dan zelf een kaart via deze site.

Verhuisservice postnl

Bij een verhuizing laat u gemakkelijk uw post automatisch doorsturen naar uw nieuwe adres. Ook geeft PostNL uw nieuwe adres door aan uw verzekeraar, bank, telecombedrijf en andere bedrijven. Zo hebt u de zekerheid dat u geen belangrijke post mist.

VROM

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een vlotte doorstroming in een goed ingerichte, schone en veilige omgeving.

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van iedereen die een eigen woning bezit of een eigen woning gaat kopen.

Gemeente Enschede

Alle informatie over wonen & leven in de gemeente Enschede is op deze site helder en duidelijk in beeld gebracht.

Gemeente Almelo

Alle informatie over wonen, bouwen of verhuizen is op deze site van de gemeente Almelo helder en duidelijk in beeld gebracht.

Gemeente Hengelo

Alle informatie over wonen, bouwen, verhuizen en leven in de gemeente Hengelo is overzichtelijk in beeld gebracht.

Consumentenbond

De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar u vindt wat u zoekt en krijgt waar u recht op heeft.

Belastingdienst

Verandert er iets in uw woonsituatie? Kijk hier wat dat voor uw belastingen en toeslagen betekent.

Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie is dé garantie op hypotheken tot € 265.000,-. Met NHG is een hypotheek voor de aankoop of kwaliteitsverbetering van een woning veilig, verantwoord en voordelig