Staat uw droomhuis te koop in Twente? Wij helpen u bij uw aankoop!

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Wanneer het op het kopen van een woning aankomt zijn er veel punten waar u rekening mee moet houden. Allemaal zaken waar u zich in eerste instantie niet mee bezig houdt tijdens het bezichtigen van uw droomhuis. U wilt toch ook zekerheid en duidelijkheid als het gaat om de aankoop van uw nieuwe woning? Juist daarom heeft u een deskundige makelaar aan uw zijde nodig, die u adviseert en begeleidt bij een van de meest bijzondere aankopen van uw leven. 

Tevreden klanten
Robert Botter en Maaike Bosma maakten gebruik van de de makelaar van Twente als aankoopmakelaar. Volgens hun is het inschakelen van ons als aankoopmakelaar een goede investering geweest. Lees hier hun verhaal

Onderscheidend echte persoonlijke begeleiding
De makelaar van Twente begeleidt u bij de onderhandelingen en bij het voldoen aan uw wettelijke onderzoeksplicht. Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken manier waarop wij u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dat doen wij informeel, duidelijk en met alle aandacht die daar bij hoort. Vanuit de kennis die wij hebben van de Twentse woningmarkt adviseren we u bij het doorhakken van de juiste knopen.

Samenwerking 
De makelaar van Twente werkt samen met een 
klus & verhuisteam, een interieuradviseur een badkamer- en keukenspeciaalzaak en een cv-installatie en -onderhoudsbedrijf.  Zo hebben we nog meer in handen om uw woning zo succesvol mogelijk aan te kopen.

 
Onze werkwijze, stap voor stap
  1. Behartigen van belangen van de koper
  2. Analyseren van uw woonwensen
  3. Begeleiden bij het bezichtigen van woningen
  4. Waardebepaling, juridisch, bouwkundig en milieutechnisch onderzoek
  5. Professioneel onderhandelen met de verkopende partij
  6. Regelen van alle juridische zaken
  7. Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overeenkomst
  8. Begeleiding bij de notaris
  9. Na aankoop van de woning voor vragen beschikbaar
Transparante tarieven
We bekijken samen met u op welke wijze wij van toegevoegde waarde kunnen zijn bij uw woningaankoop. Uw droomhuis kopen met de makelaar van Twente als uw aankoopmakelaar is al mogelijk vanaf 1%, excl. btw. van de aankoopprijs. Informeer gerust voor de andere prijsvoorwaarden bij onze makelaar.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Laatste nieuws