Uw woning verkopen in Twente? Laat dat maar aan ons over!

Een woning te koop zetten kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak. U wilt uw woning immers graag voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. De tijden zijn veranderd en dit vraagt om een andere aanpak van makelen, er is meer inspanning en creativiteit voor nodig, iets waar we ons zeer bewust van zijn. Met onze kennis van de Twentse woningmarkt zijn wij de geschikte partij om uw woning succesvol en voor de beste prijs te verkopen.  

 
Samenwerking

Om uw woning nog succesvoller te kunnen verkopen, maken wij graag gebruik van professionals. Daarom werken wij samen met een Klus & Verhuisteam. Deze handige mannen kunnen u ondersteunen met opruimen, het toonbaar maken van uw tuin of met het doen van klussen in en om de woning.

Wij werken ook samen met een Interieuradviseur. Onze styliste kan u helpen uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Verkoopstyling heeft niets met smaak te maken, maar laat potentiële kopers duidelijk de mogelijkheden van uw woning zien. En daarmee ondersteunen wij u graag. 

In de jaren dat u met plezier in uw woning heeft gewoond, kan het zijn dat uw badkamer en keuken ondertussen gedateerd zijn. Door middel van een voorbeeldontwerp laten wij potentiële kopers een heel ander beeld zien. De makelaar van Twente werkt hierin samen met een bekende keuken- en badkamerspeciaalzaak.

Tenslotte werken wij samen met Warm! cv-installatie en onderhoud. Wij zien u graag genieten van uw nieuwe woning; of u nu via ons koopt of verkoopt. Uw nieuwe woning is waarschijnlijk al voorzien van een (HR) cv-ketel. Warm! biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van onderhoud, service, verkoop, verhuur en lease van verwarmings- en warmwatertoestellen. Wij maken graag gebruik van hun professionele diensten en bieden u via Warm! een gratis jaarabonnement Warm! Basis aan.

Wilt u meer informatie over hoe onze partners u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw woonhuis, neem dan contact op met onze makelaar.

 
Tarieven 

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, wij bieden u de laagste courtage van Twente: vanaf 1,5%, excl. btw. Daarnaast werken wij met een publiciteitskostenbudget van € 550,- excl. btw. Hierdoor bent u volledig in beeld bij potentiële kopers: van een fotoreportage door een vakfotograaf tot actieve social mediacampagnes en van een te koopbord. De exacte inhoud van ons publiciteitspakket kunt u hier lezen.


Laatste nieuws