Aankoopmakelaar in regio Hengelo in de arm nemen

  • De laagste courtage in de regio
  • Lage publiciteitskosten
  • Begeleiding tijdens het gehele verkoopproces

Hoopt u met behulp van een aankoopmakelaar uw droomhuis in Hengelo of omgeving te vinden? Dan schakelt u het best De Makelaar van Twente uit Almelo in. Door onze jarenlange kennis en ervaring en ons brede netwerk, bieden we een ruim aanbod aan woningen in deze regio aan en weten we als geen ander hoe we hieruit de beste woning voor u selecteren.

De werkwijze wanneer u ons als aankoopmakelaar in regio Hengelo inschakelt

Wanneer u ons als aankoopmakelaar inschakelt om een woning in regio Hengelo te vinden, volgen we altijd een transparante werkwijze. Natuurlijk brengen we eerst uw wensen in kaart en zoeken we naar woningen die hierbij aansluiten. Hierna volgen de bezichtigingen, waarbij u hopelijk uw droomhuis tegen het lijf loopt. Is dit het geval? Dan ontzorgen wij u in de waardebepaling en alle benodigde onderzoeken. Hierna realiseren we de best mogelijke prijs middels onderhandelen en ronden we de verkoop af. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, staan we ook na de aankoop van de woning voor u klaar in geval van vragen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Spreekt de dienstverlening van ons kantoor uit Almelo u aan en wilt u ons inschakelen als aankoopmakelaar voor een woning in Hengelo of omgeving? Neem dan contact met ons op via 0546-455631 of info@demakelaarvantwente.nl en ontdek wat we concreet voor u kunnen betekenen. Zoekt u een woning in een andere regio? Wij zijn ook uw aankoopmakelaar in regio Enschede en Oldenzaal!