Uw verkoopmakelaar in regio Borne

  • De laagste courtage in de regio
  • Lage publiciteitskosten
  • Begeleiding tijdens het gehele verkoopproces

De Makelaar van Twente uit Almelo is uw verkoopmakelaar wanneer u uw woning in Borne succesvol wilt verkopen. Wij zorgen ervoor dat uw woning de benodigde publiciteit ontvangt, zodat alle potentieel geïnteresseerden de woning te zien krijgen. Zo is uw woning binnen de kortste keren verkocht!

Hierop kunt u rekenen wanneer u ons inschakelt als verkoopmakelaar in regio Borne

Om uw woning voor de beste prijs en onder de juiste voorwaarden te verkopen, rekent u natuurlijk op onze jarenlange kennis en ervaring. Er is echter meer dat wij bij de verkoop van een woning regelen! Zo werken wij onder meer samen met een team dat u helpt om uw woning op te ruimen en toonbaar te maken én een interieuradviseur die de verkoopstyling uit handen neemt. Hierbij komt nog dat u bij ons nooit voor verassingen komt te staan. U betaalt voor onze diensten altijd een laag tarief, zowel voor courtage als de publiciteitskosten. Er zijn dus genoeg voordelen verbonden aan het inschakelen van De Makelaar van Twente als verkoopmakelaar voor uw woning in Borne of omgeving.

Zet uw woning in de markt

Mogen wij uw woning tegen de beste prijs verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor in Almelo via 0546-455631 of info@demakelaarvantwente.nl en bespreek de mogelijkheden met ons. Wij helpen u als verkoopmakelaar niet alleen in Borne, maar tevens bij het verkopen van een huis in bijvoorbeeld Almelo of Enter.