De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

FridayFree: prefab, zelfvoorzienend en mooi!

Een huis dat van tevoren is gebouwd en enkel nog in elkaar wordt gezet op locatie dat toch persoonlijk is? Je zou denken dat dat niet kan, maar niets is minder waar. Dat bewijst het IT House.

Een huis dat van tevoren is gebouwd en enkel nog in elkaar wordt gezet op locatie dat toch persoonlijk is? Je zou denken dat dat niet kan, maar niets is minder waar. Dat bewijst het IT House, een prachtig huis dat van alle markten thuis is. Het huis is namelijk niet enkel geprefabriceerd, maar ook zelfvoorzienend, modulair en een plaatje. Wauw!

Het IT House is een échte alleskunner
Het IT House is voor ons een droomhuis. Het huis dat van duurzame materialen is gemaakt is van tevoren gebouwd. Het enige dat je hoeft te doen is een gave locatie uit te zoeken en het huis daar neer te plempen. Het idee achter het huis is dat je visueel en fysiek meer met de omgevende natuur bent verbonden. Dat door glazen wanden te gebruiken in combinatie met houten panelen die je zo kunt positioneren als jij dat wilt. Op die manier kun je dus het huis personaliseren. Als kers op de taart is de woning ook nog eens geheel zelfvoorzienend door bijvoorbeeld zonnepanelen toe te passen. Wat wil je nog meer?

Op jouw droomlocatie wonen
Je kunt het IT House aanschaffen. De kleinste prefabricatie-uitvoering van het huis bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een dubbele binnenplaats en is 111 vierkante meter groot. Ook kennen deze uitvoeringen de benodigde modulaire metalen onderdelen om je huis in te richten. Check de site voor de kosten. Wauw!