De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

FridayFree: licht zonder snoer

Je hebt straks een prachtige nieuwe woning, waar je heerlijk van kunt genieten. Als je 's avonds de deur opendoet, stap je in de donkere tuin. Daar is vanaf nu een draadloze oplossing voor: een tuin vol buitenlampen zonder snoer!

Het is de finishing touch van je woning: goede tuinverlichting. Met de design tuinlampen van GACOLI kun je het lichtplan van je dromen realiseren, zonder de hele tuin overhoop te halen. De tuinverlichting van GACOLI werkt op zonne-energie en is hierdoor snoerloos. Aanleg van bekabeling is dus niet nodig, de lampen zijn eenvoudig en overal te plaatsen. Handig als je een tikkeltje wispelturig bent: “Kan hij toch nog een metertje naar links schat…?”

Over duurzaam wonen gesproken: de energie van de lamp wordt uit daglicht opgenomen. Dit wordt omgezet naar warm witte led-verlichting. Je hoeft dus ook geen elektriciteitskosten meer te betalen. Dat is dubbel verdienen! De buitenlampen blijven makkelijk verplaatsbaar en zorgen ervoor dat je nooit meer in een donkere, sfeerloze tuin stapt als het 's avonds donker wordt. De sfeerverlichting is in vele modellen verkrijgbaar. Wil je meer weten? Kijk op de site van Gacoli!