De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: We're back!

Friday Free is back! De Friday Free is terug van weggeweest! Deze laatste vrijdag van september starten we weer met een nieuwe reeks Friday Free items. Elke vrijdag zorgt de Makelaar van Twente dat je het weekend weer kunt ingaan met veel wooninspiratie en houden we je op de hoogte van de laatste interieur trends. De komende vrijdagen kijken we naar interieuradvies; wat houdt dit in, en waar let je op als je woonadvies wil? Lees snel wat we vandaag voor je hebben geselecteerd!

Afbeeldingsresultaat voor friday free

Friday Free is back!
Vandaag kijken we naar je huis als reflectie van jezelf, en tippen we je graag over het prachtige Woonwarenhuis Het Kabinet in Bunnik.

Je huis als 'selfie' 
Een huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die we aanbrengen. Zelfs als we onze eerste woonruimte betrekken, voegen we persoonlijke spullen toe aan ons interieur. Het oude kastje van je oma of het schilderij dat je van je ouders kreeg toen je was geslaagd. Het zijn deze dingen die een huis karakter geven en er voor zorgen dat een interieur echt van jou is.

Ieder huis is anders, maar een plek waar mensen zich lekker op hun gemak voelen is eigenlijk wat iedereen wil. Het heeft te maken met emotie, want dát is wonen. Een huis moet groeien en groeit ook mee met haar bewoners, want behoeften veranderen. Ze zijn gerelateerd aan de levensfase waarin mensen zitten. Kinderen bijvoorbeeld, hebben een weerslag op het hele huis. Maar ook als je thuiswerkt, heeft dit effect op je inrichting. Het is dus belangrijk om alle functies van het huis in kaart te brengen om tot een woonomgeving te komen die past bij alle wensen en behoeften van de bewoners.

Woonwarenhuis Het Kabinet 
Woonwarenhuis Het Kabinet in Bunnik helpt graag mee met hoe een interieur kan aansluiten bij wie je bent. De winkel geeft eindeloos veel inspiratie met veel unieke producten en bijzondere (eigen) ontwerpen en op deze website krijg je alvast een indruk van wat de mogelijkheden zijn. Bekijk ook online de Style Guide boordevol inspiratie.

Bron: https://www.hetkabinet.nl/?gclid=EAIaIQobChMIupemzOLd3QIVkOd3Ch1X6QaBEAAYASAAEgIh7vD_BwE