Friday Free: Morgen Open Huizen route!

Morgen, zaterdag 6 oktober, vindt de Open Huizen Route weer plaats. Van 11 tot 3 uur kun je dan zonder afspraak vele te koop staande huizen bekijken. Kijk snel op onze site om vooraf de leukste huizen te selecteren en je route plannen. Zo maak je er je eigen Open Huizen Route van!

Van kijken naar kopen
Op een open huizen dag huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kun je al snel met 3 huizen of meer 'speeddaten'. Je krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. Je voelt dan al een beetje hoe het zal zijn om er ook echt te wonen. Je weet dan zeker dat dat mooie ruime huis ook echt jouw droomhuis is.

Kijk voor ons aanbod snel op onze site www.demakelaarvantwente.nl 

Tot morgen!? Wie weet vind je eindelijk jouw droomhuis!

 

 


 

 

 

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken