De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Klussers gezocht!

Help, ik ben/ken geen klusser! Je kent het wel: je huis is nooit af en er is altijd wel een klus die gedaan moet worden. Of je nu aan het bouwen, verbouwen of renoveren bent, of nog steeds dat ene muurtje wil laten behangen. Die klus ligt er al jaren maar ja, druk, druk druk, dus je komt er niet aan toe, en overigens ben je ook niet echt een klusser. Gelukkig zijn er vakmensen die je voor dit soort klussen kunt inhuren. We hebben een aantal sites voor je geselecteerd.


Een klus te doen in huis die er maar niet van komt? Dan is een klusjesman de oplossing. We hebben een paar sites voor je geselecteerd waar je klusjesmannen kunt zoeken.Succes met je klus(man) (of -vrouw)! 


Werkspot

www.werkspot.nl 'Vind een professionele vakman voor al je klussen in en om het huis' 

Een van de bekendste sites, voor allerlei klussen, met meer dan 12.500 ingeschreven vakmensen. Er staan ook veel reviews op en je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Hoe werkt Werkspot?

1. Plaats je klus
Plaats je klus in een paar eenvoudige stappen. Vakmannen worden op de hoogte gebracht.

2. Vakmannen reageren
Geïnteresseerde vakmannen reageren meestal binnen 24 uur na het plaatsen van je klus.

3. Vergelijk en kies
Vergelijk vakmannen op basis van reactie, prijs, ervaring en reviews. Kies zelf met wie je contact opneemt.

Zoofy

www.zoofy.nl/klusjesman/  'De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt'

Voor alle grote en kleine klussen ben je hier aan het juiste adres. Met iets meer dan 3000 vakmensen een kleinder aanbod dan werkspot, maar deze het gaat hier vooral om de kleinere, lokale klussen; van TV ophangen tot plinten leggen.

Hoe werkt Zoofy?

1) Selecteer een klus of dienst.
Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

2) Vakmensen krijgen een melding
Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

3) De vakman komt bij je langs
En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

4) Eenvoudig achteraf betalen
Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

 

Klusservinden 

 www.klussersvinden.nl ' Professionele vakmensen voor diverse opdrachten' 

Ook hier kun je vakmensen zoeken om klussen in en rondom het huis te laten uitvoeren. Je kunt vakmensen zoeken op beroep, plaats, of zelf een opdracht plaatsen. Voor grotere opdrachten voor gespecialiseerd werk kun je professionals inhuren. En deze site biedt de mogelijkheid om langdurige contracten aan te gaan voor uitbreiding van personeel voor langdurige projecten.

Hoe werkt Klusservinden?
1. Opdracht plaatsen
Simpel en snel klusopdrachten plaatsen
Het plaatsen van een klus is makkelijk en snel. Grote of kleine klussen in en rondom het huis, grote projecten in de bouw of ander werk op maat. Het is allemaal mogelijk op klussersvinden.nl. Nadat je opdracht online staat zorgen wij er vervolgens voor dat deze terechtkomt bij de juiste vakmannen.

2. Ontvang reacties
Alleen vakmannen met een betaald abonnement kunnen reageren op opdrachten.
Nadat je opdracht online staat op de website ontvangen vakmannen in gerelateerde categorieën deze bij hun in de mailbox. Indien geïnteresseerd ontvang je al snel genoeg reacties van vakmannen die het werk kunnen uitvoeren.

3. Vergelijk & kies
De juiste vakman voor de klus
Vergelijk zelf de aanbiedingen die je ontvangt van verschillende vakmannen en kies er eentje (of meerdere) uit die jou geschikt lijken. Maak duidelijke afspraken met de vakman over de prijs, duur en oplevering


Marktplaats

www.marktplaats.nl

Hoe marktplaats werkt hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen. Wat minder specifiek en minder overzichtelijk dan de andere sites, maar ook hier vind je vakmensen voor allerhande klussen.