De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Sfeervolle paastafel

Het is bijna Pasen en daar hoort een paasontbijt of – brunch bij. Met goed gezelschap natuurlijk! Een mooi moment om de tafel sfeervol te dekken met je mooiste servies. Wij geven je alvast wat ideeën die net even anders zijn.

tafeldekken-pasen 

Bij Pasen denk je misschien aan bontgekleurde tafelkleden en paastakken met eitjes, maar dat hoeft helemaal niet. Maak mooie combinaties met pasteltinten, zoals oudroze en lichtblauw. Voor een romantisch effect zorg je voor grote tafelkleden. Drapeer het kleed ruim over de tafel voor een luxe effect.

Serveerwagen
Prijken met je servies hoeft niet alleen op tafel. Op een serveerwagen stal je je mooiste stukken uit en ook het eten en drinken rijd je gemakkelijk van en naar de feesttafel.

Dip-dye tafelkleed
Wil je een uniek tafelkleed? Maak hem zelf! Een dip-dye tafelkleed leent zicht perfect voor Pasen. Pas de kleur van het tafelkleed aan op de kleur van je servies en het geheel is helemaal af.

Bestekpakket
Zelfs van het bestek kun je een feestje maken. Maak er bijvoorbeeld een pakketje van met een mooi lint. Voor een leuke lente-touch steek je er een bloemetje tussen.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk eens bij inspiratie op de website van VT Wonen, of shop paasitems in de vtwonen shop! En heb je de Pinterest borden van VT wonen weleens bekeken? Absolute aanrader!

Bron: https://www.vtwonen.nl/inspiratie/aan-tafel-de-leukste-ideeen-voor-pasen/