De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: HNY partyprops

2020....wat een jaar! Dit jaar was alles even anders. Ook oud & nieuw vieren we soberder dan anders. Toch kan je ook in coronatijd een geslaagde avond organiseren. Wij gingen voor je op zoek naar de beste decoratietips voor een onvergetelijke avond. Welke partybenodigdheden mogen niet ontbreken? Hoe maak je een discobol? En hoe shake je de lekkerste cocktails? Laat je inspireren en geniet straks van een geslaagd feest! Happy new year! In 2021 zien we elkaar hopelijk weer live!

Feestdagen | Oud & Nieuw special; feestelijke decoratie tips voor de  jaarwisseling! • Stijlvol Styling woonblog • Voel je thuis!

5x musthave oud en nieuw versiering


Oud & nieuw is een groot feest waarin we het jaar afsluiten en een nieuw jaar inluiden. De aankleding van dit feest mag dus best wel over-the-top. Oud en nieuw versiering zorgt ervoor dat iedereen gelijk in de feeststemming komt. Met deze onmisbare nieuwjaarsdecoratie en partyprops maak je het feestje nog leuker:

1. Confetti

Confetti is het symbool van feestelijkheid. Zorg er dus voor dat je genoeg confetti in huis hebt met oud en nieuw. Zeker goudkleurige confetti past helemaal op een nieuwjaarsfeestje. Verspreid de confetti over de tafel, vensterbank, het dressoir en de vloer om je hele huis een feestelijke look te geven. De volgende dag moet je wel even grondig stofzuigen, maar dan begin je het nieuwe jaar wel gelijk met een schoon huis!

2. Photobooth met partyprops

Een photobooth is de perfecte nieuwjaarsdecoratie. Het brengt sfeer, gezelligheid evenals de slappe lach. Ga voor een leuke achtergrond (hang een glittergordijn met dubbelzijdig tape op aan de muur) en bijbehorende partyprops, zoals bijvoorbeeld een champagnefles, vuurwerkpijl, sterrenogen en teksten als Happy New Year, mogen natuurlijk niet ontbreken. Ze maken de foto’s nog leuker!

Knutseltip: maak zelf de partyprops voor jouw photobooth! Hiervoor heb je nodig: gekleurd karton, papier, vloeibare lijm, dunne houten stokjes van ongeveer 20 centimeter en sjablonen (die kan je op het internet vinden of je tekent ze zelf). Print allereerst de sjablonen uit. Plak de zijkanten van de sjablonen vast op het karton en knip ze uit. Steek nu het stokje tussen het papier en karton en plak de sjablonen op elkaar. Laat goed drogen. Maak de foto’s met een polaroidcamera, dan hebben je gasten een leuk aandenken aan de avond.

3. Een discobol als nieuwjaarsdecoratie

Met een discobol maak je van je woonkamer meteen de dansvloer. De bol, die met kleine spiegeltjes beplakt is, geeft een leuk lichteffect op je vloer. Helemaal als de bol ronddraait. Wist je dat je zelf een discobol kunt maken van oude cd’s? Je knipt de oude cd’s in kleine vierkantjes. Vervolgens plak je deze op een bol gemaakt van piepschuim.

4. Feestelijke stolp

Vul de stolp met kerstballen in het thema of de kleur van jouw feestje. Ook leuk om erbij te doen: houten sterretjes en glitterconfetti. De stolp vol oud en nieuw versiering kun je overal neerzetten waardoor je interieur meteen een feestelijke en extravagante look krijgt.

5. Oud en nieuw versiering – DIY Piñata

De piñata is niet alleen leuk voor op een kinderverjaardag, op oudejaarsavond zorgt zo’n zelfgemaakte piñata ook voor een hoop hilariteit en gezelligheid. Je kunt zelf bepalen waarmee je de piñata vult.

 

Bron: https://www.westwing.nl/inspiration/decoreren/decoratie-ideeen/oud-en-nieuw-versiering/