De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: de bright bubble-trend

Fijne kerst! We hopen dat je ondanks de lockdown geniet van fijne kerstdagen. We zijn door een achtbaan van een jaar gegaan en hechten meer dan ooit waarde aan een veilige thuisbasis waar we compleet tot rust kunnen komen. Die wens zie je ook terug in de woontrends voor 2021, zoals de bright bubble trend. Lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen creëren een fris huis waarin de boze buitenwereld mijlenver lijkt. Wat is de bright bubble-trend? Lees meer over hoe je deze in huis haalt!

 

Stylingtip 1: behang
Behang is al een tijdje terug van weggeweest. We zien excentrieke prints, cirkelvormige muurstickers en unieke kleurencombinaties. Dat lijstje wordt uitgebreid met bijzonder textuurbehang. Van suede tot gevlochten riet en gevouwen papier: behang gaat de derde dimensie in. Zo’n laagje structuur geeft een anders basic interieur net dat beetje schwung.

Stylingtip 2: basic kleuren met frisse accenten
Een wit interieur wil niet zeggen dat kleur buiten moet blijven. In tegenstelling, kleuraccenten máken een ruimte. Zonnebloemgeel en oceaangroen zijn de kleuren die onze interieurs volgend jaar gaan opvrolijken. Tinten die aan de natuur doen denken zorgen voor een vertrouwd en geborgen gevoel, precies waar we nu behoefte aan hebben. Andere zachte natuurtinten zouden het in de bright bubble-trend natuurlijk ook goed doen, denk aan lila of luchtblauw.

Stylingtip 3: unieke vormen
Als het kleurpalet vrij neutraal is, kun je spelen met vormen om het huis een interessante touch te geven. Een tafel met poten die iets weghebben van een omgekeerde tulp, bijvoorbeeld. Of denk aan een hoekige mobiel met kleine messing spiegeltjes. En die fauteuil met XL poten, zoiets zie je ook niet iedere dag. Deze bijna-buitenaardse vormen zorgen ervoor dat er thuis altijd wat te bekijken is.

Stylingtip 4: aaibare materialen
Bij een trend die draait om geborgenheid mogen aaibare materialen natuurlijk niet ontbreken. Op blote voeten door huis lopen voelt veiliger wanneer je over zachte tapijten loopt en bankhangen wordt nog comfortabeler onder een grof gebreid plaid. Die mix van verschillende texturen zorgt voor speelsheid in een neutrale omgeving.

 

Bron en meer lezen: https://www.vtwonen.nl/inspiratie/styling/woontrend-2021-bekijk-hoe-liza-de-bright-bubble-trend-in-huis-haalt/