De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Akoestische verlichting

Akoestiek en verlichting zijn twee belangrijke elementen in de beleving van een ruimte. In de moderne architectuur wordt er gebruik gemaakt van harde materialen en zien we steeds meer grote open ruimtes.In een grote vergaderruimte of woonruimte kun je elkaar al snel niet meer goed verstaan. Door een akoestische lamp kun je sfeer en comfort toevoegen aan deze ruimtes. De Rice Field double lampen van Knap Ontwerp Amsterdam brengen design, verlichting en een perfecte akoestliekbeheersing samen.

RIce field double in setting boven tafel, design Knap Ontwerp – gimmii shop 

De Rice Field double lampen van Knap Ontwerp Amsterdam is veel meer dan alleen zijn prachtige vormgeving. Verlichting en een perfecte akoestiekbeheersing worden in deze serie designlampen samengebracht.

Akoestische led lamp

De Rice Field ontleent zijn design aan de iconische Aziatische rijstvelden en is door zijn uitgesproken vorm en formaat een toonaangevend object in de ruimte. De organische structuur zorgt voor een perfecte combinatie met de akoestische eigenschappen van Basotect. Door de platte plaat te extruderen, wordt het oppervlak en daarmee de akoestische effectiviteit aanzienlijk vergroot. Dit in combinatie met de toegepaste LED verlichting, zorgt voor een ingenieus systeem dat zowel het licht als de akoestiek binnen een ruimte reguleert.

Heel geschikt voor horeca, kantoren en woonruimtes. Rice Field is hier te koop als double, maar ook te koop als kleinere single hanglamp. De Rice Field double/180 heeft een oppervlakte indicatie van 3,5 m2 en de Rice Field double/240 een oppervlakte indicatie van 5 m2.

bron: https://www.gimmii.nl/shop/knap-ontwerp/rice-field-double/?attribute_pa_uitvoering=rice-field-double180&gclid=EAIaIQobChMIrrCPoZiq2QIVB-AZCh3O6wtOEAQYASABEgKgvvD_BwE