De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: warmtekussens of -dekens

Met een warmtekussen of -deken van Stoov® bespaar je energie. Ze verwarmen namelijk mensen en niet de planeet. Hoe dat precies werkt? Met een heerlijk warmtekussen tegen je aan, draai jij de verwarming makkelijk omlaag en verminder je zo je energiekosten. Wanneer je de thermostaat één graadje lager zet, kun je als gemiddeld huishouden in Nederland al gauw ruim €153 euro besparen op jaarbasis. Beter voor je portemonnee en, door de verminderde CO2 uitstoot, ook beter voor het milieu!

Thuiswerken op warmtekussen 

 

De thermostaat omlaag en warm blijven met Stoov®

Met een heerlijk warmtekussen tegen je aan, draai jij de verwarming makkelijk omlaag en verminder je zo je energiekosten. Wanneer je de thermostaat één graadje lager zet en een Stoov® gebruikt, kun je als gemiddeld huishouden in Nederland al gauw ruim €153 euro besparen op jaarbasis. Beter voor je portemonnee en, door de verminderde CO2 uitstoot, ook beter voor het milieu! Met alleen een warmtekussen of -deken lossen we het klimaatprobleem natuurlijk niet op, maar het helpt wel.

Voor iedereen die van cijfers houdt duiken we er nog iets verder in:

De kosten van jouw gasverbruik
Een gemiddeld huishouden in Nederland bestaat uit 2,13 personen en verbruikt zo'n 1.170 m³ aan gas per jaar, dat is ongeveer €2.300,-. Voor één gemiddeld persoon is dit dus bijna 550 m³ en €1,080,- euro. Als je de thermostaat standaard één graadje lager draait, bespaar je al 7% op die kosten! Dat is ruim €160 als gemiddeld huishouden op je energierekening (op jaarbasis).

De gebruikskosten van jouw Stoov®
Wat kost het dan om jouw Stoov® te gebruiken? De normale batterij verbruikt 30 wH om op te laden, met de huidige energieprijzen komt dat neer op een prijs van 1,7 cent per oplaadbeurt. Wanneer je je kussen of deken iedere dag één keer oplaadt, kost dit gemiddeld €6,21 per jaar. Met de grote batterij is dit gemiddeld €10,59 per jaar.

Conclusie: met de thermostaat één graad lager en een Stoov® om je warm te houden, bespaar je al €153,79 op jaarbasis (€160 - €6,21: op basis van een normale batterij, die je één keer per dag oplaadt). 

Big Hug XL | Original Grey

 

 

De Big Hug is een infrarood warmtedeken met een zit- en rugverwarming en oplaadbare batterij. Kies een van de 3 warmtestanden en geniet urenlang van behaaglijke warmte.

Met een lekker warmtekussen of -deken van Stoov® kun jij je thermostaat omlaag draaien en je energieverbruik verminderen. Met iedere graad lager bespaar je al 7% in je energiekosten! Fijn voor je portemonnee én voor het milieu.

 

Veilige warmtetechnologie
Alle Stoov® producten verwarmen jou met 100% veilige infraroodtechniek. De warmte-elementen zijn voorzien van oververhittingbeveiliging, waardoor je jouw Stoov® overal zorgeloos gebruikt. 

 

Bron en meer info: https://nl.stoov.com/products/big-hug-xl-original