De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Design Airco: de LG Artcool Stylist

Als deze zomer net zo warm wordt als vorig jaar, gaat deze stijlvolle airco je blij maken! De LG Artcool Stylist is met zijn unieke design een echte eyecatcher. Uniek design gecombineerd met speciale LED lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in jouw kamer. De airconditioner wordt geleverd met een innovatieve afstandsbediening wat de bediening nog makkelijker maakt. Lees snel meer over deze stijlvolle airco!

 


STIJLVOL DESIGN  
De zomer staat voor de deur. Dit weekend lopen de temperaturen voor het eerst dit jaar richting de 30 graden. Een airco biedt dan uitkomst, maar velen vinden dit een lelijk, groot en log apparaat. Tegenwoordig zijn er ook stijlvolle design airso's. De LG Artcool Stylistt is met zijn unieke design een echte eyecatcher. Uniek design gecombineerd met speciale LED lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in jouw kamer. De airconditioner wordt geleverd met een innovatieve afstandsbediening wat de bediening nog makkelijker maakt.

Belangrijkste Kenmerken ARTCOOL Stylist (G09WL)
- Uniek design met ongekende koel- en verwarmmogelijkheden
- 10 jaar garantie op de Inverter Compressor
- Fluisterstil
- Stijlvol design
- Zeer energiezuinig
- Lichteffecten


3D AIRFLOW  
LG air conditioner stuurt de koude lucht naar elke hoek van de kamer. De 3 way swing functie blaast de lucht snel en efficient in elke richting.

LED LIGHTING  
Speciale lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in uw kamer.

DUAL PROTECTION FILTER
De Duel Protection Filter houdt kleine stofdeeltjes tegen en reinigt de lucht van schadelijke batericele stoffen. Zo zorgt de airconditioner niet alleen voor koele en warme lucht, maar ook voor schone lucht.

Geruisloos klimaat conditioneren
Minder geluid(19dB) tijdens het conditioneren van het klimaat in de ruimte. Dankzij de unieke BLDC motor van LG worden onnodige geluiden geëlimineerd. Daardoor zal je bijna niet merken dat de airco aanstaat.

Energielabel A+/A
De LG ARTCOOL Stylist heeft energielabel A+/A en is dus lekker zuinig. Het bespaart tot wel 60% energie in vergelijking met standaard airco systemen.Bron: https://centercon.nl/8-misverstanden-over-airconditioning-lg-artcool-stylist

https://www.lg.com/nl/airconditioning/lg-ARTCOOL-Stylist-G09WL-airco