De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Gietvloer

Op zoek naar een mooie strakke vloer die tegen en stootje kan? Een gietvloer is een onderhoudsvriendelijke en naadloze vloer die een trendy uitstraling geeft aan de ruimte. Door het gebruiksvriendelijke karakter en de slijtvastheid worden gietvloeren vaak toegepast in woonhuizen, bedrijfspanden, werkplaatsen en winkels. Een gietvloer wordt naadloos gelegd, is onderhoudsarm en heeft een levensduur van ruim 25 jaar. Lees snel meer over deze gave vloer!

UV Gietvloer

Er zijn diverse soorten gietvloeren, zoals een PU gietvloer, maar ook Epoxy en UV gietvloeren, en betonvloeren. Deze week belichten we de PU gietvloer. Volgende week vertellen we je meer over de verschillende soorten gietvloeren!

PU GIETVLOER 

Een polyurethaan gietvloer is een vloertype dat steeds populairder wordt in woonhuizen. Dit komt door de onderhoudsvriendelijke eigenschappen en het strakke uiterlijk van de vloer. Een PU gietvloer wordt naadloos gelegd, is leverbaar in honderden kleuren en kan voorzien worden van diverse afwerkingen. De kunststof vloerafwerking is uv-bestendig en 100% vloeistofdicht. Bedrijven kennen de voordelen van een PU gietvloer al jaren, maar particulieren ontdekken de voordelen van een polyurethaan gietvloer pas de laatste jaren. Een polyurethaan gietvloer kent vele voordelen. De PU gietvloer is bijvoorbeeld soepel en elastisch, maar ook onderhoudsarm. Doordat een gietvloer geen naden heeft, kan er namelijk geen vuil achterblijven in de voegen.


Bon: https://www.gietvloer.net/pu-gietvloer/