De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Inspirerende Instagram accounts - deel 1

Of je nou serieus overweegt om je slaapkamer een make-over te geven of gewoon even weg wilt zwijmelen bij de allermooiste interieurs; de komende weken lichten we een aantal ultieme Instagram-accounts uit om te volgen voor interieur inspiratie. Volg ze allemaal om er zeker van te zijn dat de grootste interior goals op je feed voorbijkomen.

1. Megan Pflug – @mepflug // Megan is een interieurontwerper, stylist en blogger uit Brooklyn. Haar gevoel voor stijl én leuke DIY’s zijn meer dan genoeg reden om haar te volgen voor inspiratie. En fluwelen stoelen natuurlijk ook.

 


2. Sophie Ashby – @studioashby // Deze jonge Britse ontwerper laat niet alleen de mooiste en kleurrijkste interieurs zien, maar geeft ook een kijkje in haar leven in Londen.

 

 

 3. Kate Arends – @witanddelight_ // Kate woont in Minnesota en is naast design blogger ook nog marketing consultant. Je zult daarom veel foto’s zien van haar prachtige huis en kantoor. Bonus: Kate heeft net een zoontje gekregen, August, die af en toe op haar feed voorbij komt.

 


Bron: https://www.nsmbl.nl/11-ultieme-instagram-accounts-voor-interieurinspiratie/