Friday Free: Inspirerende Instagram accounts - deel 2

Deze week lichten we weer een aantal ultieme Instagram-accounts uit om te volgen voor interieur inspiratie. Volg ze allemaal voor veel wooninspiratie, de nieuwste trends en creatieve ideeën.

4. Athena Calderone – @eyeswoon // De feed van deze in New York wonende blogger combineert twee van onze favoriete dingen: interieur en eten.5. Arent & Pyke – @arentpyke_inout // Via dit Instagram-account krijg je een kijkje in het leven van deze twee fantastische Australische ontwerpers, die tevens een goed gevoel hebben voor mode.

 


6. Ariel Ashe en Reinaldo Leandro – @ashe_leandro // Aangezien ze beiden bij Architectural Digest werken, zijn de Instagram-accounts van Ariel en Reinaldo de ultieme plek voor interieurinspiratie – en goals.

 7. Felix Forest – @felix_forest // Deze ontwerper en fotograaf heeft ontelbaar veel prachtig ingerichte huizen vastgelegd, en dus kun je op zijn feed foto’s van het mooiste van de interior design wereld verwachten (en van zijn prachtige vrouw).

 
Bron: https://www.nsmbl.nl/11-ultieme-instagram-accounts-voor-interieurinspiratie/

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken