De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Speeltoestellen

Als je (kleine) kinderen hebt wil je waarschijnlijk graag een kindvriendelijke tuin. Geen gevaarlijke vijvers, maar wel graag leuke speelplekjes, en als het even kan graag een mooi speeltoestel waar ze zich urenlang kunnen vermaken met klimmen en klauteren. Blije kinderen betekent blije ouders; wellicht kun jij dan ook even genieten van een rustig moment in die hangstoel of hangmat. Bij FATMOOSE hebben ze gave speeltoestellen die dankzij de modulaire systemen in elke tuin te bouwen zijn.

FATMOOSE 

Je zoekt een cool speeltoestel voor je kind en je houdt van een uniek en kleurrijk design? Dan zit je bij FATMOOSE precies goed. Want bij ons zijn de wensen van kinderen erg belangrijk. FATMOOSE biedt modulaire systemen aan. Bepaal zelf, waar de ladder, glijbaan, schommel of klimwand aan je speeltoestel bevestigd wordt. Het uitgebreide assortiment speeltoestel accessoires maakt de speeltoren perfect. 

 

Speeltoren CrazyCat Comfort XXL met SuperSwing (€899,95)

Houd je van de natuur, speel je graag verstoppertje en is klimmen het helemaal voor jou? Dan is de grandioze speeltoren CrazyCat Comfort XXL precies het juiste voor jou. Via de klimwand met de GrabOn-klimstenen kom je op je toren, of je neemt de gekke schuine ladder. Een heel bijzonder element is de spookachtig goede geheime ingang aan de achterkant van de speeltoren. Zo kun je je prima verstoppen en stiekem op jacht gaan.

Na een inspannende dag heeft ook een wilde kat behoefte aan wat rust. Die vind je in het bombastische speelhuis op het platform. De speeltoren is ook geschikt voor kleine spionnen en detectives die door de schuine geheime uitgang heimelijk missies uitvoeren. Deze FATMOOSE-toren is zo bizar dat je geen weerstand kunt bieden!