De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: 6 prachtige vakantievilla's in Nederland

Ook dit jaar brengen velen de zomer door in eigen land. Maar ook in ons Nederland kun je een vakantiehuis vinden waar je helemaal blij van wordt. Hoogste tijd dus om een paar van deze huizen uit te lichten. Wat zijn er veel oogstrelende vakantiehuizen te ontdekken in ons kleine kikkerlandje! Met deze prachtige locaties heb je gegarandeerd een heerlijke vakantie in eigen land. Kijk snel verder!

luxueuze-villa-met-enorme-tuin

Een sauna, een jacuzzi, een privé zwemvijver, 7 slaapkamers, 7 badkamers, plek voor 18 personen en een joekel van een tuin! Dit exclusieve en super de luxe vakantiehuis in Noordwijk biedt alles wat een echte prinses (op de erwt) nodig heeft. 

 

Beach-Lodge-me-zand-en-hangmat 

 Wakker worden met het strand als je voortuin. Onder het wakende oog van de Amelandse vuurtoren. Het kan niet anders dan dat je je even helemaal weg waant in deze moderne Beach Lodge in Hollum ( Ameland ). Vooruit, het “echte” strand ligt op nog een kilometer afstand, maar om met je voetjes in het zand te staan hoef je alleen maar de tuindeuren open te slaan.

 openslaande-barok-deur-van-een -vakantiehuis-Nederland

In het Noord-Brabantse Alphen vind je deze, door een architect ingerichte, oude Vlaamse schuur. Aan werkelijk alle details is gedacht, waardoor je bijna het idee hebt dat je in een museum verblijft.

Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers, een grote keuken, een overdekte lounge area en niet te vergeten een Jacuzzi. En als ik dan een minpuntje moet noemen, is dat er maar 1 badkamer in het huis aanwezig is. Maar daar is wel overheen te komen, als je jezelf mag onderdompelen in dit “Stil leven” (en de jacuzzi). 

 

Vakantiehuis-Nederland-Texel-exterieuer-wit-met-hout

 

Op maar 400 meter van De Cocksdorp ( Texel ) staat dit plaatje van een vakantiehuis. Laat je voeten wroeten in het zand van het brede Texelse zandstrand en dip je tenen in de Wadden Zee.

Na een fijne dag kun je terugkeren naar je eigen, luxe Nederlandse vakantiehuis. Om daar vervolgens te ontspannen in de privé sauna en het bubbelbad.

Met maar liefst 5 slaapkamers & 4 badkamers, biedt dit vakantiehuis plek aan 10 personen. Er is meer dan voldoende ruimte om buiten te vertoeven op een van de twee grote terrassen. Waarvan er eentje uitkijkt op het Krimbos.

Fietsen op de auto, badkleding mee en snel boeken zou ik zeggen. Want je waant je in een klein paradijsje met dit vakantiehuis in Nederland! 

 

Panoramisch-uitzicht-vakantiehuis-Nederland-Noord-Beveland 

Noord-Beveland, met de Oosterschelde op een steenworp afstand. Het panoramische uitzicht is adembenemend.  Struinen over de Banjaard en aan het Veerse meer, fietsen of wandelen over de dijken en leven als een god(in) in Zeeland.

Nadat je de voeten hebt ontdaan van de fijne zandkorrels en het zeewater uit je haar hebt gespoeld, is het tijd om onderuit te zakken. Kijkend naar de zonsondergang zit je met een heerlijk glaasje op het overdekte terras van deze knusse villa in Noord-Beveland.

 

Leven-als-Hans-en-Grietje-schattig-huisje

 

Met dit schattige en knusse vakantiehuis in Nederland kan het niet anders dan dat je je waant in het sprookje van Hans & Grietje. Je zou spontaan broodkruimels gaan strooien toch? Als je in dit huisje logeert dan verblijf je in de allereerst gebouwde vakantiewoning van Goeree-Overflakkee. Het vakantiehuis met zijn 4 slaapkamers is gebouwd in 1938. Het ligt zo dicht bij de duinen dat je bijna de zee kunt ruiken. De grote tuin zorgt voor meer dan voldoende privacy en binnen is modern en historie netjes in balans. 

 

Bron en meer info: https://muchandmore.nl/vakantiehuis-nederland/