Friday Free: Barrelsauna

Een eigen sauna thuis hebben is voor veel mensen een droom die uitkomt. Ga zitten, relax, en ontvlucht de stress van alledag! Af en toe genieten van de sauna is goed voor lichaam en gezondheid. Heb je binnenshuis geen plek voor een sauna, maar wel een grote tuin? Dan is een zelfbouw buitensauna wellicht de oplossing voor jou! Lees hier meer over prachtige barrelsauna's.

Barrelsauna zelfbouw
Ben je op zoek naar een zelfbouw buitensauna? De kleinste barrel sauna is 2 meter en de grootste is 4 meter. Daarnaast hebben enkele modellen een veranda of kleedruimte. Er is dus altijd wel een barrel sauna die bij jou past! Bij iedere zelfbouw barrel sauna zit een uitgebreide handleiding die u stap voor stap meeneemt langs de bouw van de barrelsauna. De montage van de barrelsauna zal ongeveer een dag duren. In dit zelfbouwpakket zitten alle materialen die je nodig hebt voor de bouw van de barrelsauna.

 

 

Zelfbouw Tønsauna 280
Vanaf: € 3.095,00
De Tønsauna 280 zelfbouw is een zelfbouwpakket voor een ruime barrel sauna met een veranda. Het sauna gedeelte is maar liefst 210 centimeter lang. Dit betekend dat je heerlijk languit kunt gaan liggen in de barrel sauna voor de optimale ontspanning. De barrel sauna wordt opgewarmd door een kwaliteits kachel van het Finse topmerk Harvia. Je kiest zelf of uw barrel sauna elektrisch of houtgestookt opgewarmd wordt.

Ga voor meer modellen naar https://welvaere.nl/buitensauna/zelfbouw/?gclid=EAIaIQobChMIz6vt2crI2gIVBOcbCh3cVQygEAAYAyAAEgJMe_D_BwE

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken