De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Barrelsauna

Of het nu winter of zomer is, relaxen in je eigen wellness is in elk seizoen een genot. Een eigen sauna thuis hebben is voor veel mensen dan ook een droom die uitkomt. Ga zitten, relax, en ontvlucht de stress van alledag! Af en toe genieten van de sauna is goed voor lichaam en gezondheid. Heb je binnenshuis geen plek voor een sauna, maar wel een grote tuin? Dan is een zelfbouw buitensauna wellicht de oplossing voor jou! Lees hier meer over prachtige barrelsauna's.

Barrelsauna zelfbouw
Ben je  op zoek naar een zelfbouw buitensauna? De kleinste barrel sauna is 2 meter en de grootste is 4 meter. Daarnaast hebben enkele modellen een veranda of kleedruimte. Er is dus altijd wel een barrel sauna die bij jou past! Bij iedere zelfbouw barrel sauna zit een uitgebreide handleiding die u stap voor stap meeneemt langs de bouw van de barrelsauna. De montage van de barrelsauna zal ongeveer een dag duren. In dit zelfbouwpakket zitten alle materialen die je nodig hebt voor de bouw van de barrelsauna.

 

 

Zelfbouw Tønsauna 280
De Tønsauna 280 zelfbouw is een zelfbouwpakket voor een ruime barrel sauna met een veranda. Het sauna gedeelte is maar liefst 210 centimeter lang. Dit betekend dat je heerlijk languit kunt gaan liggen in de barrel sauna voor de optimale ontspanning. De barrel sauna wordt opgewarmd door een kwaliteits kachel van het Finse topmerk Harvia. Je kiest zelf of uw barrel sauna elektrisch of houtgestookt opgewarmd wordt.  

 

Ga voor meer modellen naar  https://welvaere.nl/buitensauna/zelfbouw/?gclid=EAIaIQobChMIz6vt2crI2gIVBOcbCh3cVQygEAAYAyAAEgJMe_D_BwE