De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Interieurtrends 2019

Op zoek naar inspiratie voor jouw interieur? We’ve got your back. De interieurtrends voor 2019 zijn adembenemend mooi. Grote kans dat jij jouw huisje binnenkort een make-over geeft. Denk bijvoorbeeld aan ronde vormen en een donkerblauwe muur, of de modern minimalistische trend. Je leest er meer over in deze Friday Free.

Een nieuw jaar is het perfecte moment voor een transformatie van jouw stulpje. Een likje verf of nieuwe accessoires doen vaak wonderen en toveren je huis om in een nieuw paradijs. Wij hebben de interieurtrends voor je op een rijtje gezet;

onbekend.jpg


1. Ronde vormen

We gaan in 2019 veel ronde vormen terugzien. Denk aan spiegels en kussens, maar ook aan ronde stoelen of banken. We hebben het hier niet over perfecte ronde objecten, maar over nét niet ronde silhouetten. De ronde vormen stralen rust uit en zorgen voor een speels effect.

2. Modern minimalistisch

De moderne minimalistische trend belooft de rode draad te worden als het om interieur gaat. De minimalistische interieurtrend kenden we al met Scandanavische invloeden, maar nu zien we het juist vaak voorbijkomen met industriële accenten. Het gaat vooral om de zwarte strakke lijnen in het interieur. Deze trend is de ideale basis voor in huis, omdat het makkelijk bij andere stijlen past.

3. Night Sky

Ben je klaar met de witte muren in je huis? Mooi, want donkerblauw is helemaal hot. Geef je muren een likje verf of kies een leuk behangetje uit. Je stulpje ziet er in één keer totaal anders uit. Mocht je nou niet in zijn voor een drastische make-over, kan het ook op een subtielere manier. Denk bijvoorbeeld aan mooie accessoires in deze kleur. De donkere kleur kan je combineren met lichtere tinten en zien we ook voorbijkomen met een galaxyprint.

4. Vintage

Als je niet zo’n dikke portemonnee hebt, is vintage de ideale oplossing. Het is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens uniek. Struin leuke marktjes af, op zoek naar mooie pareltjes. Ook is Marktplaats een walhalla voor prachtige spulletjes. Voor een prikkie scoor je hier al een mooie spiegel of fancy vaasje. Gegarandeerd dat je een mooi item tegenkomt dat je nergens anders vindt.


5. Combineren van interieurtrends

2019 wordt ook het jaar van contrasten. Dan hebben we het vooral over verschillende stijlen met elkaar combineren. Denk aan een moderne minimalistische bank met vintage kussentjes erop. Het is misschien out of your comfort zone, maar zeker het proberen waard. Zo kan je je eigen draai geven aan je interieur en wordt het helemaal jouw plekje.

Bron: https://www.nsmbl.nl/interieurtrends-2019/