De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Piet Boon behang

Heeft jouw woon- of slaapkamer een nieuwe look nodig? Met behang kun je snel een compleet nieuwe uitstraling geven aan een ruimte. Goed nieuws: top ontwerper Piet Boon heeft nu ook verschillende behangseries ontworpen, in betonlook. Met dit behang creëer je in no-time een stoere, industriële stijl in huis! Denk bijvoorbeeld ook aan een slaapkamer in de stijl voor een loft.

NLXL-Piet Boon Behang betonlook concrete1, grijs, 9 meter De meeste mensen kennen Piet Boon natuurlijk wel, maar voor de mensen die geen idee hebben wie de beste man is, hier een korte uitleg: Piet Boon is een ware held als het gaat om architectuur en ontwerpen! Hij heeft hele toffe opdrachten gedaan voor onder andere RTL woonmagazine en Range Rover.

Deze top ontwerper heeft nu ook verschillende behangseries ontworpen.

De zeven mooie behangseries  van nlxl-piet boon hebben allemaal een andere betonlook. Misschien denk je… is een botonlook niet heel saai of kill? Dat is het beslist niet, creëer door dit behang in no-time een toffe industriële stijl in huis! Denk bijvoorbeeld ook aan een slaapkamer in de stijl voor een loft. Tof toch?

Bekijk al het behang van Piet Boon in de nlxl-piet boon online shop

Bron: https://www.wonenmetlef.nl/nl/merken/nlxl-piet-boon-shop/