De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: De makelaar van Twente nu ook in Oldenzaal.

Breaking news! De makelaar van Twente heeft nu ook een vestiging in Oldenzaal. Wij adviseren al ruim 25 jaar bij de aan- en verkoop van woningen en kennen de woningmarkt als geen ander. Samen met RVO Assurantien kunnen we nu mooie totaaloplossingen bedenken voor o.a. starters. Deze maand hebben we weer een gave actie; de WAARDEWEKEN! De gehele maand september waarderen wij je woning GRATIS! Kom snel langs op ons kantoor in Oldenzaal, we zien je graag daar!

Breaking news! De makelaar van Twente heeft nu ook een vestiging in Oldenzaal. We zijn erg trots op onze recente samenwerking met RVO Assurantien uit Oldenzaal, die al jaren woning- en hypotheekadvies geeft in Oldenzaal, in hun kantoor aan de Deurningerstraat 29. Wij adviseren al ruim 25 jaar bij de aan- en verkoop van woningen en kennen de woningmarkt als geen ander. Samen met RVO Assurantien kunnen we mooie totaaloplossingen bedenken voor o.a. starters. We begeleiden zowel starters, doorstromers als senioren bij de onderhandeling, zodat zij niet vanuit emoties de onderhandeling ingaan. Deze maand hebben we weer een gave actie; de WAARDEWEKEN! De gehele maand september waarderen wij je woning GRATIS! Daarnaast maak je kans op mooie kado’s zoals een dinercheque, een klusteam of en schilder aan huis!
Ga jij binnenkort een huis kopen of verkopen? Neem dan snel contact met ons op en profiteer nu nog van deze mooie actie!