De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Designspeelgoed: de Wobbel

Wobbelen op de slaapkamer, of in de woonkamer chillen op de Wobbel met een boek of tablet. En het allerleukste: naast dat het heel leerzaam en verantwoord speelgoed is, misstaan de Wobbels ook echt niet in onze interieurs. Lees hier meer over hoe je je weekend in kunt wobbelen!

Eigentijds jasje

De Vrije School (Waldorf-scholen) gebruikt het balance board al sinds jaar en dag. Hannelore en Wouter zorgden voor een eigentijds jasje: volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal, strak vormgegeven in hout met eronder kurk of iedere kleur vilt die je je maar kan wensen en CE-gemarkeerd als veilig speelgoed.

More than a curve

De Wobbel is niet zomaar een gebogen houten plank. Hij beweegt, ondersteunt het lichaamsbewustzijn en bovenal stimuleert hij creativiteit. De Wobbel wordt op zijn kant gezet als toonbank gebruikt, op zijn kop is hij een racebaan. Verder fungeert hij als rustplekje of juist als actief skateboard zonder wielen. Laat dat maar aan de kinderen – hoe klein ze ook zijn – over. Zij stromen meteen over van ideeën bij het zien van de Wobbel en of ze er nu individueel of als groepje mee gaan spelen, iedere keer zorgt hun fantasie voor de meest geweldige speelmogelijkheden. Daarom kunnen kinderen van alle leeftijden uren speelplezier aan de Wobbel beleven. Er zijn varianten te koop in gekleurd of juist whitewash hout, dus ook voor jouw interieur bestaat de perfecte Wobbel.

 

Bron: https://www.vtwonen.nl/bloggers/designspeelgoed-wobbel/