De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Paasdecoratie

Zondag is het alweer Pasen! Voor veel mensen betekent dit gezellige dagen met familie en lekker eten. Een feestelijk gedekte tafel kan dan niet ontbreken. Doe hier inspiratie op voor een mooie tafel in verschillende stijlen. Vrolijk pasen!

 

Paasdecoratie modern
Pasen is uitpakken, hoe dan ook. Een bonte verzameling bordjes komt mooi tot zijn recht op een rond lichtgrijs kleed op de eettafel. De bloemen erbij maken het helemaal af: een heerlijk vrolijke tafel voor bijvoorbeeld een high tea of uitgebreid ontbijt.

Paasdecoratie klassiek
Een damasten kleed is mooi voor een familiediner met opa’s en oma’s. Pak helemaal uit met zilveren bestek (wel even het poetsen van het zilver inplannen), borden en onderborden, verschillende glazen en vooral natuurlijk veel lekkers. Dit witte serviesgoed is práchtig, exclusief en ingetogen.

Paasdecoratie landelijk
Voor een meer ongedwongen ontbijtje of brunch kun je de tafel dekken met linnen in een mooie natuurtint. De loper over het kleed geeft een rijke uitstraling. Voor Pasen decoreer je eenvoudige betonnen potjes met wat mos/gras. Bovenop zo’n knoeperd van een (scharrel)ei in een mooie poedertint en je bent klaar. Oh ja, voor kleine paashaasjes aan tafel leg je natuurlijk een groot chocolade-ei op het ‘nestje’.

Bron: www.cottona.nl/blog/party/paasdecoratie-2017/