De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

FridayFree: duurzaam wonen, doe de test!

Doe de test op www.langlevejehuis.nl en kijk wat er bij jou thuis beter kan. Wij geven je inspiratie.

Lang leve je Huis! Hang de slingers maar op. Want je gaat duurzamer wonen. Het is nog leuk ook, want je voelt je er lekker bij. En het scheelt een hoop geld. Hoe ga jij je huis en leven duurzamer inrichten?

Duurzaam wonen is voor iedereen die woont, of je nou huurt of koopt. Voor iedereen die zijn huis wil verbeteren en daarbij ook een heel klein beetje de wereld. Dus perfect voor jou nu je je huis te koop hebt staan of een nieuw huis wilt kopen. Dit is dus het moment.

Doe de test op de site van Lang Leve Je Huis en kijk wat er bij jou thuis beter kan. Op deze site staan ook ontzettend veel leuke tips en adviezen. Heel erg simpel en praktisch, zodat je meteen duurzame stappen kunt maken in je huis. 

Duurzaamheid en daarmee duurzaam wonen is actueler dan ooit. Er worden vanuit de overheid steeds meer regels opgesteld om deze duurzame ontwikkeling te stimuleren. Lang leve je Huis beseft dat de hoos aan informatie en regels overweldigend kan zijn en misschien niet altijd even duidelijk voor jou. Wat kan jij doen om duurzaam of duurzamer te wonen? En waar begin je? Langlevejehuis.nl helpt je daarbij. Met tips, informatie en een stappenplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie en ambitie.