De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Tuinmeubels

Met dit warme weer wil je toch echt vooral buiten zitten en genieten van je tuin of terras. Vorig jaar was het al een trend: binnen naar buiten halen. Met design loungesets van stof, of mooie buitenmeubels in naturel kleuren of juist in stijlvol zwart creëer je een prachtige buitenruimte, waar je de hele dag en avond kunt zitten!

BUITENSTOF

Vorig jaar was het al een trend: binnen naar buiten halen. Ook dit jaar zet deze trend zich voort en zien we loungesets die compleet bekleed zijn met stof. Deze loungebanken doen niet onder voor loungebanken die je binnen zou zetten, het verschil is dat de duurzame bekleding is ontwikkeld om mooi te blijven in weer en wind. De comfortabele en luxe uitstraling maakt van je tuin een volwaardige extra (buiten) kamer, waar je net zo lekker kunt zitten en loungen als binnen!

SCANDINAVISCH TINTJE

Scandinavisch design is al langer een trend op interieurgebied, dit vertaalt zich ook door naar buiten. Typerend voor de Scandinavische stijl zijn de naturel tinten, simpel en doeltreffend design en het gebruik van hout in combinatie met zachte kleuren. Het contrast tussen hard en zacht of koel en warm maakt deze trend zo aantrekkelijk. Het design spreekt en de simpele, duidelijke vormen geven een rustig beeld.

STEVIG ZWART

Tegenover de lichte en frisse Scandinavische trend staat zwart. We zien steeds vaker zwart terugkomen in de tuin, misschien omdat het zo mooi contrasteert met groen? Met zwart maak je een statement en geef je je tuin duidelijk vorm. Mooi om extra warmte toe te voegen door gebruik te maken van (teak) hout!

DESIGN

De tuin is een volwaardig lid van het interieur, tuinmeubelen mogen ook steeds meer een uitgesproken ontwerp hebben. Hou je van modern design? Dan is deze trend je op het lijf geschreven. Zwevende rugdelen, schuine poten en grafische vormen: deze tuinmeubelen zijn een waar kunstwerk en geven een bijna on-Nederlandse allure aan je tuin of terras.

Daarnaast mag je nog steeds heerlijk mix and matchen en zien we zowel binnen als buiten steeds meer ronde vormen. Zie je één van deze trends al in jouw tuin stralen deze zomer?

 Bron: https://www.4seasonsoutdoor.nl/blog/tuinmeubel-trends-2017/