De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Modulair kastensysteem

Er zijn duizenden kasten te koop, maar nét niet die ene die jij zoekt. Tylko heeft daar een oplossing voor: je creert zelf heel gemakkelijk je eigen kast, bepaalt zelf de hoogte, breedte, deurtjes en kleurtjes. Tylko is een modulair kastensysteem met een fantastisch responsive design. Op zoek naar een nieuwe boekenkast, TV meubel, schoenenkast, platenkast of gewoon een mooie kast die perfect in jouw kamer past? Maak kennis met Tylko! Lees snel meer over de mogelijkheden.

Modulair en responsive design
Modulaire kastensystemen zien we vaker. Ze kenmerken zich met losse elementen die je kunt gebruiken om jouw eigen unieke meubel te creëren. Wat maakt Tylko dan bijzonder en anders dan alle andere modulaire kastensystemen? Het antwoord is responsive design. Nee, geen responsive webdesign, maar het principe is wel hetzelfde. Het responsive karakter van Tylko zorgt er namelijk voor dat je de kast smaller en breder kunt schuiven, afhankelijk van de ruimte waar de kast wordt geplaatst. Dit betekent dat een Tylko kast op de centimeter in een ruimte past. Geweldig, toch?!

Kwaliteit een duurzaam
Alle Tylko kasten zijn gemaakt van planken van super hoge kwaliteit. Dit is te danken aan de combinatie van Finse multiplex en gehard staal, waar een Tylko plank van gemaakt is. De Tylko meubels, die gemaakt zijn van slowwood uit uit Finse berkenbossen, hebben bovendien een super duurzame karakter.

Tylko kast monteren
Naast de kwaliteit en het responsive design, zijn we vooral ook erg enthousiast over de manier waarop de Tylko kasten in elkaar gezet worden. Door het unieke systeem, heb je namelijk geen enkel gereedschap nodig. Geen hamer, geen schroevendraaier, geen boormachine, niks! Het is klik, schuif en klaar. Wat dat betreft lijkt het een beetje op lego. Het is zelfs dus leuk om een Tylko kast te monteren! Is het eenvoudig om een Tylko kast te verhuizen naar je nieuwe woning? Zéker, demontage gaat net zo makkelijk.Goede reviews
Alles bij elkaar, het mooie modulaire en responive design, de duurzaamheid en kwaliteit, en het gemak waarmee de kasten gemonteerd kunnen worden, maken Tylko super populair. En dankzij een goede service resulteert het ook in hele goede reviews. Er wordt zelfs enthousiast gereageerd op de verpakking. Zowel in binnen- en buitenland laten mensen goede review achter en tonen daarmee hoe blij ze zijn met hun nieuwe kast. Je ziet uiteraard ook wel slechte en negatieve reviews, maar Tylko reageert dan dan ook weer heel goed op.

Tylko kast bestellen, hoe werkt het?
Tylko heeft op dit moment nog geen fysieke winkels waar je de kasten kunt bekijken. De kasten zijn te bestellen via hun website. Kies eerst het soort kast (bijvoorbeeld boekenkast of TV meubel). Bepaal de dichtheid van de vakken, de breedte, de hoogte, de diepte en de kleur. Op basis van deze specificaties zie je realtime de prijs veranderen. Je betaalt overigens geen verzendkosten, ook niet naar Nederland. Houd wel rekening met ongeveer 6 weken levertijd.

Tylko app
Soms wil je eerst zien hoe een bepaalde meubelstuk in jouw huis staat. Daarom heeft Tylko een augmented reality App ontwikkeld, waarmee je kunt zien hoe een Tylko kast in jouw ruimte staat. Je kunt de App hier downloaden op je iPhone. Je bepaalt wat voor kast je wilt en met je vingers kan je het formaat van de kast aanpassen in zowel de breedte als de hoogte. Op die manier weet je exact hoe het eruit komt te zien in jouw kast, zonder dat je het nog daadwerkelijk in huis hebt. Handig! 

Zie ook https://tylko.com/

Bron: https://www.interieur-inrichting.net/meubels/tylko/