De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: de beste Black Friday deals

Vandaag is het Black Friday! Black Friday is natuurlijk het moment om een wat grotere aanschaf op meubelgebied te doen, zoals een bank, een kast of een eettafel. Door de hoge kortingen op deze dag ben jij stukken goedkoper uit – dat droommeubel hoeft zo geen rib uit je lijf te kosten. Weten welke winkels je echt niet moet overslaan op deze dag? Wij hebben de beste Black Friday deals voor je op een rij gezet.

Wij hebben de beste Black Friday deals voor je op een rij gezet:


- Kijk bijvoorbeeld je ogen uit in de online showroom van Goossens Wonen, waar je tot en met zondag 1 december de mooiste industriële stoelen, prachtige bedden en comfortabele banken aanschaft met kortingen tot 65%.

- Bij IXXI kun je van je foto's of bestaande afbeeldingen uit de IXXI collectie prachtige IXXI's maken. Tijdens de Black Friday Week krijg je -20% korting met kortingscode: BLACKFRIDAY2019.

- Bij photowall  vekropen ze de prachtigtse behangdesigns, canvasprints en posters. Je ontvangt 25% korting op het gehele assortiment.

- VT Wonen selecteert in de webshop de mooiste en hipste interieurtrends. Naast 20% korting op populaire merken als Zuiver, Dutchbone en HAY, krijg je door verschillende actiecodes tot en met maandag 2 december ook nog eens flinke extra korting op de inhoud van je winkelmandje. 

- Bij Fonq is het geen Black Friday, maar Black Friday Week: tot en met maandag 2 december krijg je door het gebruik van actiecodes dikke korting op de mooiste merken. Dit is dus het moment om dat mooie vloerkleed of die trendy kapstok te scoren!

- Je interieur snel sfeervoller maken? Dat kan gemakkelijk met een mooie lamp. Bij Lampenlicht.nl Blackfridayweek is de keuze reuze: je krijgt nu tot en met 2 december minimaal 30% korting op het hele assortiment. Top!


Doe-het-zelf deals
- Een beetje doe-het-zelver wordt enthousiast van stevig gereedschap. Bij bouwmarkt Karwei kun jij de inhoud van je gereedschapskist lekker aanvullen, want daar krijg je op Black Friday 20% korting op alles! Maar het kan nog gekker: de topmachines van Black+Decker scoor je er bijvoorbeeld twee voor de prijs van één. 

Ook bij Gamma kun je goed terecht op 29 november, want daar koop je bijvoorbeeld kwaliteitsverf voor de helft van de prijs, krijg je 40% korting op rolgordijnen - ook op maatwerk – en geniet je van nog meer scherpe aanbiedingen.

Shop till you drop!